Facebook Pixel

Det er på tide at opdatere din Festool Kapex KS 120 eller KS 88 kap-/geringssav så den bliver mere effektiv. 

3D Zero Clearance indlæg til Festool KS120 og KS88

Det er på tide at opdatere din Festool Kapex KS 120 eller KS 88 kap-/geringssav så den bliver mere effektiv. 

Varenummer (SKU): 100328
Fjernlager
105,00 kr. 84,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Ved at udskifte den originale bundindlæg og tilføje Zero Clearance indlægget forhindre du ikke kun at træet ikke flosser på bagsiden, det er også med til at gøre saven meget mere sikker at arbejde med, ved at mindske risikoen for farlige stumper affaldstræ, fastkiling af træ og tilbageslag (kick-back). Beskytter mod at små afskæringer falder ned mellem rundsavklingen og det originale land. Mindsker "kick-back" ved afskæring af selv små lister og stumper, og giver fuld materiel støtte selv med små lister.


Zero Clearance indlæg til Festool Kapex KS 120 og 88 giver fuld støtte under materialet, helt ud til rundsavklingen.

Stabilt og stærkt indlæg som er udført i 6 mm POM. Zero Clearance indlægget justeres plan med kapsavens land ved hjælp af små o-ringe under indlægget.

Rundsavklingen laver det første spor i Zero Clearance indlægget, så det passer 100% til rundsavsklingen.


Det originale Festool bundindlæg er lavet af fleksibel plastik og har en bred åbning, som kan forårsage tilbageslag (kick-back), ved hurtig afkortning flosser træet på bagsiden. Hvis du vælger at opgradere med et Zero Clearance indlægget, skaber du en åbning som passer 100% til rundsavsklingen. Første gang du bruger indlægget, skærer du med kapsaven et spor/åbning, der er lige så bredt som tænderne på din rundsavsklinge og ikke en milimeter mere. Resultatet er en perfekt kant på dit arbejdsemne og som er flossefrit.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*100328*
Varenummer: 100328

3D Zero Clearance indlæg til Festool KS120 og KS88

105.00 DKK