Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Mekanisk Blyant Sæt i Krom. 

Craftprokits Mekanisk Blyant Sæt i Krom

Mekanisk Blyant Sæt i Krom. 

Varenummer (SKU): AX104329
lagervare
130,00 kr. 104,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Der er mange fordele ved at købe dette blyant-sæt fra Craftprokids. Det er både flot og meget funktionelt. Den færdige kuglepen har en perfekt balance og vil garanteret blive din yndlings - både fordi du selv har lavet den, og fordi den har nogle kvalitetskomponenter. 


Blyen er 2 mm og er nem både at skrive, tegne og markere med og giver både komfort og nemhed. Trykknappen for oven er også et viskelæder, der gemmer på en blyantspidser indeni. Den færdige blyant er perfekt at have liggende i værkstedet, til når du skal sketche dine nye projekter.


Blyanten kræver et 3/8" bor. I farven krom. Blok medfølger ikke.


Med dette sæt får du:

  • En blyant der er perfekt balanceret og meget funktionel
  • Den gode længde giver dig mulighed for virkelig at give den en flot farve
  • Med viskelæder og blyantspidser
  • Ideel til at tegne dine nye projekter med

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX104329*
Varenummer: AX104329

Craftprokits Mekanisk Blyant Sæt i Krom

130.00 DKK