Facebook Pixel

Wicked Purple Akrylblok 42x42x64mm.

CraftProKits Wicked Purple Akrylblok 42x42x64mm

Wicked Purple Akrylblok 42x42x64mm.

Varenummer (SKU): AX105996
lagervare
120,00 kr. 96,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Med denne akrylblok fra CraftProKits kan du skabe de smukkeste ting på din drejebænk i værkstedet. Materialet er kirinite, hvilket er en termohærdet resin, der er særligt egnet til trædrejning. Den er kraftig, stærk og holdbar, men samtidig nem at arbejde med. Derfor er dette materiale ideelt til at skabe smukke ting ud af, når du skal dreje i værkstedet.

 

Blokkene måler 42 x 42 x 64mm og giver dig mange muligheder for at skabe nogle flotte ting. Hvad med for eksempel at dreje en flaskeprop, en fatning til pærer, et stykke smykke eller måske et dørhåndtag. Bruger du nogle godt skarpe drejejern, kommer du nemt i mål med at dreje lige netop den ting, du synes er fedt. Den flotte farve på blokken kommer først til sin fulde ret, når du begynder at dreje løs. 

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX105996*
Varenummer: AX105996

CraftProKits Wicked Purple Akrylblok 42x42x64mm

120.00 DKK