Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm1_174.jpg

Dorch & Danola

Udgivet af: Udgivet i: Dorch & Danola A/S Dated: 1. juli 2013

Kæmpe udvalg af værktøj og maskiner på nettet

Dorch & Danola sælger værktøj og maskiner online til rigtige gode priser.

Værktøj

Du behøver ikke at lede videre efter værktøj. Det sælges lig her, hos Dorch & Danola til super gode priser. På netbutikken kan du se hele vores udvalg. Vores udvalg er kæmpe stort, så naturligvis er det inddelt i kategorier og mærker.

Hos Dorch & Danola har vi mange kunder, hvilket er et tegn på vores gode kundeservice og behandling af vores kunder. Faktisk handler der mange tusinde kunder hvert år på dorchdanola-netbutik.dk og i vores håndværkerbutik i Odense. Vi ekspederer et 5-cifret tal af pakker om året i Danmark og norden, og naturligvis levere vi al dokumentation elektronisk, så det er nemmere for dig at bogføre og følge pakken.

Dorch & Danola har en fysisk håndværkerbutik som ligger i Odense, med udstillig af varer samt lager. Dorch & Danola har allerede hjulpet mange firmaer med at få fat på det helt rigtige værktøj, og vi kan også hjælpe dig. Hver dag betjener vi mange kunder og virksomheder i butikken og webshoppen. Du kan læse nogle af vores kunders anmeldelserne online.

Dorch & Danola's personale er servicemindede og vil også gerne hjælpe dig med råd og vejledning. Hos Dorch & Danola finder du et nuanceret udvalg af værktøj og maskiner til forskellige formål, tilpasset vores kunders behov.

El-værktøj og håndværktøj sælges, og det er kun de gode mærker, som er i sortimentet fx Festool, Metabo, Makita mv. hvor værktøjet kan tåle dagligt brug. Disse gode mærker sælges til konkurrencedygtige online priser, hvor alle kan være med. Hvis du prioriteter ekspertise højt, så er dorchdanola-netbutik.dk en god webshop. Hos os er der personale med stor produkt viden i de forskellige mærker. Viden som kommer fra mange års erfaring og uddannelse i branchen og de vil gerne hjælpe dig, selv med meget specifikke spørgsmål. Netbutikken, hvor du kan købe værktøjet, er designet overskuelig. Den er brugervenlig, og den gør det muligt at få det rigtige værktøj eller maskine hurtigt og effektivt. Du skal ikke vente lang tid på dit nye værktøj 1 til 3 dage, når du bestiller online. Dorch & Danola's personale sender varerne af sted så hurtigt, som de har mulighed for.

Se alt værktøjet online hos dorchdanola.dk.