Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm1_174.jpg

Dorch & Danola A/S

Udgivet af: Udgivet i: Dorch & Danola A/S Dated: 24. juni 2013

Stort udvalg af elværktøj og værktøj til online salg

Dorch & Danola sælger alt indenfor elektronisk værktøj og håndværktøj. Du finder faktisk et af Danmarks største udvalg af el værktøj. Kig forbi www.dorchdanola.dk for at læse mere.

El-værktøj

Hos Dorch & Danola er det vigtigt, at alt elværktøj er i orden. Derfor har Dorch & Danola et stort udvalg af det bedste el-værktøj i en klasse helt for sig. Du kan købe el værktøj med mange forskellige formål, lige fra klassikere som boremaskinen til mere special værktøjer som samlingsfræser . Det elværktøj, du kan købe hos Dorch & Danola, er alt sammen kvalitetstestet, og du er derfor garanteret det bedste elværktøj i de bedste mærker/brands, der findes. Dorch & Danola yder en god service til sine kunder, og kontakter du Dorch & Danola's kundeservice, kan du have dit nye elværktøj parat i løbet af 1 til 3 dage. Hvis du mangler en god gave til en hjælpsom mand eller en god far, bør du straks kontakte Dorch & Danola, for så kan du nå at købe værktøj eller elværktøj til en gave. Spil ej denne chance, og kig ind på dorchdanola.dk – her finder du det store udvalg af elværktøj og værktøj.

Dorch & Danola A/S

Dorch & Danola er en anerkendt dansk virksomhed, der sælger alt til gør-det-selv-manden og den professionelle håndværker. Du kan købe el værktøj til haven fx hækkeklipper, græstrimmer eller maskiner til værkstedet fx vinkelsliber, dyksav, stiksav eller en boremaskine til at hænge billeder op med, eller du kan købe nogle af Dorch & Danola's udvalgte værktøjer til at høvle og overfræse brædder og lister med. De værktøjer, som Dorch & Danola forhandler, findes ikke i bedre kvalitet, for Dorch & Danola har nogle principper der siger, at hvis produktet ikke er godt nok til Dorch & Danola, så er produktet ikke godt nok til kunden. Dorch & Danola har ofte gode tilbud på Festool, Makita og Metabo samt mange andre mærker/brands og meget andet elværktøj, og alle disse tilbud finder du på dorchdanola.dk. Dorch & Danola's tilbud er at finde på Dorch & Danola's hjemmeside, www.dorchdanola.dk. På denne hjemmeside kan du også finde alle de ovennævnte værktøjer og mærker/brands, der er godkendt af Dorch & Danola, og du finder dem til en online pris, der også er godkendt af Dorch & Danola.

Dorch & Danola forhandler alt indenfor værktøj og maskiner til træ samt elværktøjer. På Dorch & Danola's hjemmeside, dorchdanola.dk, finder du et stort udvalg af bl.a. el værktøjer som rundsave, elhøvle og boremaskiner. Kig ind på webshoppen og læs mere.