Facebook Pixel
ddm1_2.png

Få den bedste start på året med Festool Nyheder i januar

Udgivet af: Udgivet i: Festool, Seneste nyheder Dated: 10. december 2020

Så er det den tid på året igen! Og nej, vi snakker ikke om julen. Vi snakker om, at Festool har udviklet en række nyheder til dig, der også er fan af det grønne mærke. 2021 begynder på den bedst tænkelige måde for dig, der er kæmpe Festool-fan. I januar kan du nemlig se, føle og købe de nye produkter, der byder på længere batteritid, nemmere opbevaring, værktøj lige ved hånden og mindre støv i lungerne.

Som håndværker (selvudnævnt eller professionel) kender du sikkert allerede til Festool. Festool er nemlig et mærke, der vil frem i verden og bane vejen for professionelt værktøj. Det gør de ved hele tiden at jagte innovative og løsningsorienterede udviklinger af deres produkter. 2020 har været et blandet år med mange udfordringer og for nogle, svære vilkår. Heldigvis starter 2021 godt. Du får nemlig en masse nyheder fra Festool med nye produkter eller nye løsninger til arbejdet.

 


Energipakken: Energi til en hel arbejdsdag

Forestil dig, at du vågner og tænker: ”I dag bliver en god dag”. Du får en lækker morgenmad, en god kop kaffe og kommer ud ad døren med godt humør og overskud. Du glæder dig til en god arbejdsdag med dit fede værktøj og skal bare give den gas med alle dine projekter. Du står med din akku skruemaskine i hånden og skal til at lave det fedeste projekt.

Men hvad er nu det? Skruemaskinen er løbet tør for batteri! Så røg det gode humør. Heldigvis kommer Festool dig til undsætning!

I januar introducerer Festool nemlig en komplet energipakke, så du aldrig oplever at løbe tør for strøm.

Energipakken består af:

To batterier

En batterilader

1 stk. Systainer3


Som med alle andre systainere er batteripakken kompatibel med alle Festool systainer-generationer og kan integreres i bott bilindretning. Systaineren sørger for, at batterierne og batteriladeren ligger trygt beskyttet i kassen samtidig med, at der er plads til ekstra batterier og ladere i beholderen. Du kan altså sikre dig komplet mod de irriterende situationer, hvor du må stoppe arbejdet, fordi du er løbet tør for strøm.

› Passer til alt Festool akku-værtøj
Kompatible med alle 18V-maskiner (undtagen akku slibemaskiner)
Lader viser ladestatus og opladningshastighed
Garanterer hurtig opladning
Li-HighPower sikrer altid kraftig effektivitet af maskiner
Pakken er mobil og let at tage med sig

Pakken findes i 2 versioner med specifikationerne:

 


Bitssæt i mikrosystainer

Du kender allerede de smarte systainere, der kan stables, indrettes og tages med. Systaineren er mobil og nem at have med rundt på dit arbejde. Det gør den oplagt til opbevaring af værktøj. Det ved Festool. Derfor introducerer de i 2021 en bitsholder, der er indbygget i en Systainer3 XXS.

Den smarte bitsholder kommer med bits i 4 forskellige kombinationer. Det sikrer, at du kan finde en bitsholder, der passer til netop dit behov, når det kommer til de helt rigtige bits. De mange bits passer til alle Festool akku bore- og skruemaskiner med FastFix-system og egner sig til skrueopgaver i forskellige materialer.

Her får du et overblik over de forskellige bitssæt:

Her får du: Magnetbitsholder, TX (10, 15, 20, 2x25, 30), PZ (1, 2x2, 3), PH (1, 2, 3), SZ (0,6x4,5 & 0,8x5,5)

Her får du: Låsbar magnetbitsholder, 2x TX10, 2x TX15, 3x TX20, 3x TX25, 2x TX30, 3x TX40

Her får du: Låsbar, magnetisk bitsholder, 5x PZ1, 7x PZ2, 3x PZ3

Her får du: Låsbar, magnetisk bitsholder, TX (10, 15, 20, 2x25, 30), PZ (1, 2x2, 3), PH (1, 2, 3), SZ (0,8x5,5 & 0,6x4,5)


Systainer3 ToolBox: Den åbne systainer med mange funktioner

Vil du fremstå mere professionel på dit arbejde eller blot altid have styr på rodet i værktøjskassen? Med Festool Systainer3 ToolBox kommer du altid ud til en kunde med en værktøjskasse, der udstråler professionalisme og kvalitet. Det smitter både af på kunden og på dit arbejde. De nye Systainer3 ToolBoxe er nemlig både skabt i et fedt og rent design, som vi kender det fra Festool og med kælen for detaljen. Systaineren gemmer nemlig på mange smarte funktioner.


Systaineren fås i flere forskellige størrelser:

M-modellen fås i 10,4L eller 21,4L 

L-modellen fås i 13,2L eller 27,4L

Systaineren fås i flere forskellige størrelser:

M-modellen fås i 10,4L eller 21,4L 

L-modellen fås i 13,2L eller 27,4L

 

Systaineren kan integreres i bott bilindretninger. Den gør den nem at transportere sammen med dit andet arbejdsgrej.

 

Systainer3 er udstyret med et bæregreb, der kan klappes ned. Det er dermed aldrig i vejen og sparer en masse plads.

 

Leder du ofte længe efter den rigtige skruetrækker nede i rodet i værktøjskassen? Systainer3 er udstyret med en smart holder til skruetrækkere. Så skal du ikke lede længere.

 

Systainerne er indbyrdes kompatible. Det betyder, at den nye Systainer3 kan forbindes med alle tidligere Systainer-generationer, støvsugere og andet systemtilbehør.


GRATIS MX-udsugningsstykke og forbedret MX-røreværker

 

Ja, du læste rigtigt. Festool ved, at 2020 har været et hårdt år for mange. Derfor forkæler de nu deres kunder med et gratis MX-udsugningsstykke, når du køber et MX-røreværk. Og det giver dig et bedre arbejdsmiljø.

En arbejdsdag er ofte fyldt med partikler og materialer, der ikke er sunde for kroppen at indånde. Men kan det virkelig passe, at du skal tage en maske på blot for at blande pulvermaterialer? Nej! Det har Festool løsningen på.

MX-udsugningen monteres blot på din beholders kant. Herfra sørger den for at støvet ender i støvsugeren og ikke i dine lunger. Så er du sikret rene arbejdsomgivelser og en sikker arbejdsdag.

Men ikke nok med det. De har nemlig givet deres røreværker en opgradering.

 

 

ErgoFix

Med den smarte ErgoFix-funktion, kan du højdeindstille dit rørværk og dermed skåne din ryg. Det sikrer en god arbejdsstilling.

 

 

Med hastighedskontakt

Med hastighedskontakten kan du fastsætte en bestemt hastighed. Så går selv den længerevarende omrøring let. Den kraftfulde motor er udstyret med effektelektronik, der bringer konstant blandekraft ved længere arbejdsopgaver.

 

 

FastFix

FastFix gør, at du hurtigt kan adskille maskine fra røreværktøj. Det er altså nemt at skifte fra en arbejdssituation til en anden.

OBS: Produkterne kan leveres fra januar 2021