Facebook Pixel
ddm1_115.jpg

Festool ROTEX RO 90 DX

Udgivet af: Udgivet i: Festool Dated: 9. august 2013

Festool ROTEX RO 90 DX er den runde, som også sliber i hjørner. Med RO 90 DX slibe og polermaskine får du 4 maskiner i én: Grovslibning - Finslibning - Hjørneslibning & Polering. Festool lille og alsidige maskine RO 90 DX gør de små slibe opgaver legende let, når man bruger kvalitets værktøj og sandpapir købt online hos dorchdanola-netbutik.dk til aldeles gode priser.

Fire maskiner i en: Festool ROTEX RO 90 DX

Mindre skive. Mere alsidig. Den nye slibe- & polermaskine ROTEX RO 90 overbeviser med det populære ROTEX princip ved grovslibning, finslibning og polering. Nu også i hjørner. Festool ROTEX RO 90 ombygges til en deltasliber ved at udskifte slibesålen med en trekantsål uden brug af værktøj ved hjælp af FastFix systemet.

De mange anvendelsesmuligheder gør maskinen ideel til vinduesrammer, notsamlinger og fersamlinger, vinkler, hjørner og kanter. Det vil sige mere eller mindre overalt, hvor der arbejdes på lodrette flader eller over hovedhøjde eller hvor pladsen er trang og arbejdsstillingen ofte kan være anstregende. Netop i sådanne situationer muligør det slanke, ergonomiske design og den lave vægt af Festool ROTEX RO 90 at der kan arbejdes ubesværet og med forskellige grebspositioner. Og da der kun skal tages en maskine med på pladsen i stedet for fire maskiner, forberedes arbejdet også hurtigere. Festool ROTEX RO 90 DX står således for bedre resultater og større effektivitet.

Festool ROTEX RO 90 - Et stærkt værktøj

Den første maskine, som kan anvendes til både grovslibning, finslibning, polering og deltaslibning. Mere effektivitet og maksimal fleksibilitet samt bredere anvendelsesspektrum med Festool RO 90 DX.

Op til 3 gange højere slibeeffekt med den kraftfulde ROTEX motor og kombinationen af excentriske og roterende slibebevægelser fjerner betydeligt mere materiale end en almindelig excentersliber.

FastFix systemet gør det muligt hurtigt at skifte mellem slibebagskive, polerbagskive og trekantsål uden brug af værktøj.

Optimal udsugning på Festool ROTEX RO 90 med Jetstream princippet. Det giver mindre støv, mindre varmeudvikling og mindre tilstopning af slibepapir og velcro. Ren og støvfri arbejdsplads med Festool CTL støvsugerne. Festool støvsugerne er kompakte og lette, ideelle til byggepladsen og dermed det perfekte supplement til ROTEX RO 90 DX.

Hvorfor Festool ROTEX RO 90

Sikker og tilbageslagsfri slibning ved stødkanter med Festool protector. Hurtige resultater i en arbejdsgang med den nye skivediameter på 90 mm er optimal til vinduesrammer og not- og fjersamlinger. Omkostbesparende arbejde da spidsen på delta slibesålen og sandpapiret kan drejes og anvendes 3 gange. Festool ROTEX RO 90 er ekstrem let og ekstrem effektiv. Høj overfladekvalitet ved finslibning og polering. Masser af tilbehør og udstyr til ROTEX RO 90. Med det passende tilbehør og forbrugsmateriale, fx special slibesål til lameller og slibepapir til træ, mineralske materialer, maling, lak og metal, som er tilpasset specielt til maskinen og bagskiven.

1. Grovslibning - Høj slibeeffekt med ROTEX'ens roterende slibebevægelse: Kombinationen af excentriske og roterende slibebevægelser giver en kraftig slibning i løbet af kort tid.
2. Finslibning - Den klassiske excentriske slibebevægelse til mellem og finslibning. Superfint sliberesultat, førsteklasses overfladekvalitet.
3. Hjørner - Enestående i verden: Delta slibesålen forvandler ROTEX RO 90 til en deltasliber. Høj slibeeffekt på små flader med vinkler, hjørner og kanter.
4. Polering - Strålende resultater uden nævneværdig overfladeopvarmning med Rotex'ens roterende slibebevægelse og Festool politurer og polersvampe.
 

Værktøj hos Dorch & Danola A/S

Hos dorchdanola.dk finder man altid et stort udvalg af forskellige elværktøjer fra alle de kendte og populære mærker. Festool, Makita, Metabo og Milwaukee er bare ganske få af de mærker inden for maskiner og værktøj, som man kan fingrene i online hos dorchdanola.dk, hvor priserne altid er skruet helt i bund. Dorchdanola.dk sørger for altid at have et stort udvalg af alle de nyeste produkter, så kunderne kan få det bedste af det bedste til de karakteristiske gode priser hos dorchdanola.dk

Det er ikke kun elværktøj og maskiner, som dorchdanola.dk kan hjælpe med. På hjemmesiden kan man ud over håndværktøj og skærende værktøj også købe sikkernedsudstyr og beklædning, hvor det rette udstyr også spiller en afgørende rolle. Priserne er altid lave, når man handler online hos dorchdanola.dk frem for hos andre forhandlere, selvom man får de samme varer fra de samme kendte mærker fx Festool. Med værktøj i en lækker kvalitet er det ganske enkelt federe at arbejde i dagligdagen. Især fordi de store mærker tilbyder en høj grad af kvalitet hele vejen rundt i deres værktøj.

Få del i et stort udvalg af værktøj til diverse opgaver online hos dorchdanola.dk