Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

dd555.jpg

Fokus på Festool excentersliber ETS EC 150

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj Dated: 4. september 2014

Fordele ved  Festool ETS EC 150 enhåndssliber

Den kompakte ETS EC for yderst komfortabel slibning med bare én hånd med en 150mm bagskive. Meget let at betjene og til standard 150mm sliberondeller. Festool excentersliber ETS EC 150 udmærker sig ved at være en effektiv enhåndssliber og perfekt ergonomi.

Festool ETS EC 150 er den ideelle enhåndssliber, især når det gælder trættende slibearbejde over hovedhøjde, takket være det kompakte design med en højde på kun 116 mm. Excentersliberen er designet så der er forskellige grebs muligheder på maskinen, det er med til at sikre en perfekt kontrol over sliberen på enhver overflade.

Festool ETS EC 150 er den ideelle enhåndssliber, især når det gælder trættende slibearbejde over hovedhøjde, takket være det kompakte design med en højde på kun 116 mm. Excentersliberen er designet så der er forskellige grebs muligheder på maskinen, det er med til at sikre en perfekt kontrol over sliberen på enhver overflade.

Arbejd støvfrit
Excentersliberen ETS EC er den første med udsugningsregistrerings system i verden, det vil sige at ETS EC sliberen kun kan starte i aktiveret tilstand, hvis støvsugeslange er tilsluttet maskinen. Excentersliberen er desuden også udstyret med "Vibration Control" system som aktivt regulerer omdrejningstallet hvis vibrationerne bliver for kraftige, så der hele tiden kun er lave vibrationer når du sliber.

Lang levetid
Excentersliberen er udstyret med den kulfrie EC-TEC motor og førsteklasses komponenter garanterer en lang levetid. Maskinen er selvfølgelig også omfattet af Festool's SERVICE all-inclusive med fri reparationsservice i 3 år fra købsdato inklusive sliddele på maskinen.

Produkt detaljer for Festool ETS EC 150 excentersliber.

Det kompakte og ergonomiske design med forskellige grebsmuligheder gør ETS EC den ideelle enhåndssliber ved slibearbejde.

Vedligeholdelsesfri og ekstrem robust takket være den kulfrie EC-TEC motor. Den optimalt placerede tænd/sluk kontakt forhindrer ukontrolleret start og stop af excentersliberen ETS EC 150.

Den nye Vibration Control System med aktivt regulering af omdrejningstallet som automatisk reducerer ydelsen ved for høje vibrationer. Giver en roligere gang og betydelig bedre fornemmelse under slibningen.

Sundt arbejde med ETS EC takket være enestående udsugningsregistrerings system, som automatisk sørger for at sliberen kun starter når en støvsugerslange er tilkoblet.

Nyudviklede bagskivebremse på excentersliberen giver færre slibespor, mindre efterbearbejning og mindre fare for at komme til skade.

Reduceret støvudvikling takket være Fusion-Tec bagskiven med Multi-Jetstream der sammen med passende hårdhed sørger for perfekt afstemning.

Service all-inclusive: Fri reparationsservice i 3 år - inklusive sliddele. Tyveriforsikring og meget mere.

Tekniske data
Optagen effekt 400 W
Omdrejningstal excentrisk 6000-10000 min-1
Slibebevægelse 3 eller 5 mm
Udskiftelig bagskive Ø 150 mm
Tilslutning til støvudsugning Ø 27 mm
Vægt 1,2 kg

Festool tilbehør og forbrugsmaterialer til ETC EC 150

På dorchdanola.dk fører vi et stort udvalg af Festool tilbehør og sliberondeller. Her får du værktøj som er i en kvalitet for sig, hvor ikke mange producenter kan følge med. Festool producerer maskiner til mange forskellige slibe opgaver. Alt lige fra slibning store flader, til hjørner eller profil slibning og meget mere.

Med Festool slibemaskiner og tilbehør får du værktøj som er specialiseret opgaver, så du får det bedste resultat og dine projekter kan blive i en klasse for sig. På dorchdanola.dk forhandler vi Festool elværktøj og tilbehør fordi vi ved hvad det kan gøre for dine projekter, og så har Festools produkter en helt speciel kvalitet. Dette gør at med Festool elværktøj og tilbehør kan være sikker på at få værktøj, som kan holde i mange år og er utrolig slidstærk. Festool elværktøj og tilbehør forhandles til meget fornuftige priser på dorchdanola.dk og du kan være sikker på at få en service udover det sædvanlige når du handler på dorchdanola.dk eller i vores håndværkerbutik. Så vil du gerne have imponerende priser og elværktøj samt tilbehør, så er det helt sikkert Festool elværktøj og tilbehør du skal vælge for at få de bedste resultater. Her kan du udføre nærmest alle typer slibeopgaver og stadig have overskud til at holde en fortjent pause, indimellem arbejdet for at nyde resultaterne. Så gå ind på dorchdanola.dk og bestil Festool elværktøj og tilbehør i dag, og har du spørgsmål er du mere end velkommen til at stille dem. Hos dorchdanola.dk får du en utrolig professionel service, uanset hvad du har af spørgsmål. Om det så er til Festool elværktøj og tilbehør eller det omhandler, hvilke sliberondeller der passer til dit projekt så er vi klar. Så gå ind på dorchdanola.dk og nyd godt af den gode service, og det flotte udvalg af Festool slibemaskiner og tilbehør. Her er helt sikkert værktøj som kan hjælpe dig.

Med Festool slibemaskiner og tilbehør får du værktøj som er specialiseret opgaver, så du får det bedste resultat og dine projekter kan blive i en klasse for sig. På dorchdanola.dk forhandler vi Festool elværktøj og tilbehør fordi vi ved hvad det kan gøre for dine projekter, og så har Festools produkter en helt speciel kvalitet. Dette gør at med Festool elværktøj og tilbehør kan være sikker på at få værktøj, som kan holde i mange år og er utrolig slidstærk. Festool elværktøj og tilbehør forhandles til meget fornuftige priser på dorchdanola.dk og du kan være sikker på at få en service udover det sædvanlige når du handler på dorchdanola.dk eller i vores håndværkerbutik. Så vil du gerne have imponerende priser og elværktøj samt tilbehør, så er det helt sikkert Festool elværktøj og tilbehør du skal vælge for at få de bedste resultater. Her kan du udføre nærmest alle typer slibeopgaver og stadig have overskud til at holde en fortjent pause, indimellem arbejdet for at nyde resultaterne. Så gå ind på dorchdanola.dk og bestil Festool elværktøj og tilbehør i dag, og har du spørgsmål er du mere end velkommen til at stille dem. Hos dorchdanola.dk får du en utrolig professionel service, uanset hvad du har af spørgsmål. Om det så er til Festool elværktøj og tilbehør eller det omhandler, hvilke sliberondeller der passer til dit projekt så er vi klar. Så gå ind på dorchdanola.dk og nyd godt af den gode service, og det flotte udvalg af Festool slibemaskiner og tilbehør. Her er helt sikkert værktøj som kan hjælpe dig.