Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm1_35.jpg

Markedets mest holdbare betonsliber - Festool RENOFIX RG 130

Udgivet af: Udgivet i: Festool Dated: 20. september 2017

Festool betonsliberen RENOFIX RG 130
Der er ingen tvivl om at betonsliberen RG 130 fra Festool er den bedste og mest støvfrie betonsliber på markedet. Ved slibning af beton og andre hårde overflader er Festools RG 130 konstrueret til netop disse arbejdsopgaver.

Festool betonsliber - RENOFIX RG 130

Festool RG 130 er specialisten til hårde underlag.
Festool betonsliberen RG 130 E er mester i at bortslibe materiale på større flader. Det optimerede omdrejningstal for diamantværktøjer muliggør hurtig bortslibning af beton, gulvmasse og belægninger på hårde underlag. Det værktøjsløst klapbare segment gør det muligt at arbejde helt ud til kanten - beskadigelser er udelukket takket være væganslaget. Takket være patenteret udsugningsspiral garanteres fremragende udsugningsresultater, og støvfrit arbejde muliggøres.

Betonsliber med perfekt omdrejningstal til diamantværktøjer.
Hurtig slibeydelse og arbejdshastighed med 1.600 W motor.
Arbejde helt ind til væggen takket være udsugningskappe, der kan klappes op.
Sikker føring og indstillelig, defineret fjernelse af materiale ved hjælp af føringssål.
Sikkert og hurtigt arbejde på væggen takket være integreret væganslag.
Effektiv udsugning og automatisk tætning med børstekrans.
Optimal håndtering og balance på gulve, vægge og lofter.
Indstilleligt VIBRASTOP ekstra håndgreb uden brug af værktøj.

Markedets stærkeste drivaksel
Festool RG 130 betonsliber har markedets stærkeste drivaksel og med Festools egne diamantskiver sikre du dig en uovertruffen totaløkonomi.

Hastighedsindstilling
Festool RG 130 betonsliber har en trinløs justering af omdrejnings- hastigheden på 3000-7700 o / min. Når du arbejder med den rigtige hastighed sikrer du, at diamantskiven ikke slides unødigt hurtigt.

Cykon udformet udsug
Festool RG 130 har et cyklon udformet udsugning og en klap foran der sammen giver dig et støvfrit arbejde helt ind til 0,5 mm fra væggen.

Støvfrit med CTM 36 AC HD
Ved dagligt arbejde med Festool RG 130, anbefaler vi udsugning med støvsugeren CTM 36 AC HD. Dermed sikre du, at dine lunger holder sig rene, at du får bedre resultater og at du opfylder de lovgivningsmæssige myndighedskrav.

Helt ind til væggen
Segmentet, som kan klappes op uden brug af værktøj, gør det muligt at arbejde tæt på kanten. Væganslaget og diamantskiven, der er placeret 0,5 mm tilbage, forhindrer, at væggen og kanten beskadiges.

Ideel udsugning
Ved hjælp af den patenterede udsugningsspiral opnår Festool RG 130 E sammen med Festool støvsugeren CTM 36 E AC HD perfekt udsugning og garanterer støvfrit arbejde.

Børstekrans til bedre udsugning
Ujævne underlag og forskellige egmenthøjder kan foråsage utætheder mellem børstekransen og maetialet. Festool har derfor udviklet et enestående system. Børstekransen tilpasser sig automatisk til den flade, der slibes, og reagerer fleksibelt på ændringer i segmenthøjden. Der er derfor ikke noget mellemrum mellem materialet og børstekransen, og støvudsugningen er altid perfekt.

Komfortabel håndtering takket være det ekstra håndgreb VIBRASTOP
Det ekstra håndgreb med vibrationsdæmpning reducerer vibrationer og gør arbejdet mere komfortabelt. Håndgrebets position kan indstilles uden brug af værktøj og hurtigt tilpasses forskellige arbejdsforhold. Om nødvendigt kan grebet klappes helt tilbage.

Ekstrem stor materialefjernelse
Festool betonsliberen RENOFIX RG 130 imponerer med optimeret omdrejningstal og en ekstrem stor materialefjernelse af beton, støbelag og belægninger på hårde underlag - helt uden støvudvikling. Børstekransen tætner yderligere og sørger for en effektiv udsugning.

Tekniske data
Omdrejningstal i tomgang 3 000 - 7 700 min⁻¹
Værktøjsholder D25/M14
Optagen effekt 1 600 W
Vægt 3,8 kg
Værktøj Ø 130,00 mm
Tilslutning til støvudsugning Ø 36 mm

Støj- og vibrationsværdier
Overfladeslibning: Samlet gennemsnitlig vibrationsværdi ah 5,2 m/s²
Overfladeslibning: Standard EN 60745
Overfladeslibning: Usikkerhed (larm) K 3 dB
Overfladeslibning: Usikkerhed (vibration) K 1,5 m/s²
Overfladeslibning: A-vægtet lydtrykniveau Lp 95 dB(A)
Overfladeslibning: A-vægtet lydeffektniveau Lw 106 dB(A)

Festool RENOFIX oversigt over anvendelser