Facebook Pixel
Milwaukees Big Red-truck kommer besøger Dorch & Danola i Odense! Kom og se de fantastiske tilbud.

Milwaukees Big Red-truck kommer besøger Dorch & Danola i Odense! Kom og se de fantastiske tilbud.

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj Dated: 13. september 2018

Du er hermed inviteret til årets event! Milwaukees Big Red-truck kommer til Dorch & Danola i Odense. Trucken vil byde på et kæmpe udvalg af Milwaukees produkter, som du har chancen for at se, prøve og købe! Der vil derudover være masser af Milwaukee-eksperter, som kan hjælpe dig med alle dine Milwaukee-relaterede spørgsmål.

Dorch & Danola er kendt for eminent service, glade medarbejdere og fantastisk knowhow! Kom ned i butikken og vær med.

Der vil være en masse fantastiske tilbud, som kun gælder på selve dagen! Kom ned i butikken i Odense og tag et kig, vi er sikre på, at du finder en masse du vil synes om.

Dagens deal

Dorch & Danola har i samarbejde med Milwaukee ét gennemgående budskab - Køb mere og få mere! Kun på Truck-dagen d. 28. september kan du ved køb for et bestemt beløb få en GRATIS Milwaukee-radio. Radioens størrelse afhænger af dit købsbeløb.

Ved køb for kr. 5.000+ får du gratis en 12V-radio fra Milwaukee (C12 JSR-0)

Ved køb for kr. 10.000+ får du gratis en 12V-radio fra Milwaukee (M18 JSR DAB+-0)

Ved køb for kr. 15.000+ får du gratis den helt store og nye M18 RC-0-radio fra Milwaukee, som kan holde til næsten alt på en byggeplads!

Bemærk: Der er begrænset antal af radioer, hvorfor det gælder om at være hurtig. Så længe dit køb af Milwaukee-værktøj er højere end ovennævnte beløb, får du den respektive radio (så længe lager haves).

Har du ikke mulighed for at komme ned i butikken, skal du ikke snydes for dette fantastiske tilbud. Vi har gjort tilbuddet aktivt på hjemmesiden d. 28. september, så du også har mulighed for at gøre brug af tilbuddet, selvom du ikke møder op fysisk.

Køb for kr. 1.000 og få…

Køber du på Milwaukee Big Red-dagen for kr. 1.000+ får du helt uden beregning ét gratis Milwaukee-målebånd på 5M, samt Milwaukees innovative Milwaukee TickTM. TickTM er Milwaukees sporingsenhed, som kan monteres på næsten alt.

Med sporingsenheden kan du spore alt! Det eneste du skal gøre er at downloade Milwaukees OneKey-app på AppStore eller Google Play-butikken. Du kan derefter eksempelvis spore din trailer, din værktøjskasse, dit nøglebundt eller endda din bil.

Dette tilbud gælder også online på www.dorchdanola.dk.

Fantastiske PowerPacks

Kun d. 28. september vil du kunne få en Milwaukee PowerPack med 7 18V-maskiner til kun kr. 6.799 ex. moms! Aldrig har det været så billigt at blive en del af den fantastiske Milwaukee-familie. Milwaukees produkter er lavet til heftigt arbejde, og garanterer at du ikke vil blive skuffet!

Derudover vil der være flere mindre PowerPacks og andre fantastiske tilbud, som du kun kan få på dagen. Vi håber at du vil komme ned i butikken og give det et kig, og måske få lidt at spise!

Bemærk også, at hvis du ikke har tid til at komme ned i butikken, vil der være et par fantastiske dagstilbud på hjemmesiden, som også kun kan købes den 28. september.

Hold varmen

Dorch & Danola har på Truck-dagen også eminente tilbud på varmebeklædning! Vi går en kold tid i møde, og det kan være meget demotiverende at stå op og træde ud i kulden, men ikke mere! Med en Milwaukee-hættetrøje med varme til kun kr. 399 ex. moms er det ikke noget problem! Hold varmen og kom ned i butikken for at prøve trøjen, finde din farve og størrelse og aldrig mere opleve kulde på samme måde!

Du kan derudover få en Milwaukee-varmejakke, som egner sig bedre i nogle situationer, til kun kr. 699 ex. moms! Både trøjen leveres uden batteri, men bruger Milwaukees standard 12V-batteri. Du kan derfor blot bruge batteriet fra din boremaskine i jakken og trøjen.

 

Dorch & Danola ser frem til at se dig til Milwaukees Big Red-event i Odense! Har du spørgsmål eller brug for rådgivning, så er det d. 28. september du skal møde op. Dorch & Danolas fantastiske personale vil i samarbejde med Milwaukee-eksperterne byde dig velkommen.