Dorch & Danola forhandler 3M tape, sandpapir, lim m.m.

Filter

1 til 16 af 27

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

3M med et bredt sortiment

3M producerer en lang række specialiserede tekniske produkter til mange forskellige brancher. Uanset produkttyper er 3M’s mål at hjælpe virksomheder og enkeltpersoner overalt i verden med at opnå succes. 3M anvender en videnskabelig tilgang og teknisk viden for at producere det optimale produkt.

3M slibeprodukter

Uanset om du skal slibe på maling, lak eller glas har 3M en løsning, der gør opgaven let at løse og giver et professionelt resultat. Vi har slibeprodukter i mange forskellige udgaver - slibesvampe, slibeklodser, slibeark, sliberuller, sliberondeller, sandpapir, vandslibepapir, samt polerprodukter til efterbehandling.

Tilpas slibemiddel efter overflade og formål for at få et professionelt resultat. En godt forberedt overflade er grundlaget for et flot resultat, når du maler eller polerer. Vi har slibeprodukter til fjernelse af gammel maling, forberedelse af overflade, finslibning m.m.

3M tilbyder et omfattende udvalg af selvklæbende gummidupper (Bumpon) og filtpuder til fødder, afstandsstykker, stop og til at undgå ridser på gulvet fra møbler. Gummidupper har antiskrid-egenskaber, mens filtdupper netop gør det nemmere for møbler at glide på gulvet, eks. stole, der ofte flyttes.

3M Scotch har den rigtige tape til alle formål

Med 3M afdækningstape/malertape opnår du et professionelt maleresultat med den rigtige afdækningstape til præcis afdækning. Afdækningstapen skal leve op til forskellige krav alt efter overflade, anvendelsesperiode og andre faktorer som f.eks. sollys og fugtighed. Når du tages højde for dette, har du kun brug for et par tricks for at opnå professionelle maleresultater.

Tapen bør sidde i kortest muligt tid, så limen ikke hærder på væggen. Sæt tape op umiddelbart før du skal male og fjern den forsigtigt, så snart du er færdig med at male - inden malingen er tør.

Husk at bruge den rigtige type tape til overfladen. Du får både malertape til sarte overflader og malertape der fæstner bedre, til f. eks. savsmuldstapet eller glasvæv.

Malertape bruges ofte til at sikre lige, skarpe kanter. Sådan gør du:

 

  1. Sæt malertapen op i så lange stykker som muligt for at undgå hak.

  2. Mal langs tapen i grundfarven for at lukke tapen - så slipper du for at kontrastfarve siver ind under tapen.

  3. Når malingen er tør, maler du med kontrastfarven - et eller to lag efter behov.

  4. Fjern forsigtigt tapen, når du har malet sidste lag.

 

Dorch & Danola har også 3M lærredstape og lim til reparationsarbejde, sammenhæftninger og isolering.

3M sikkerhedsprodukter hos Dorch & Danola

Dorch & Danola har 3M sikkerhedsprodukter til både håndværkeren og gør-det-selv manden. I håndværkerbranchen stilles der høje krav til sikkerhed. Det bør du også gøre hjemme hos dig selv. Gør-det-selv manden skal også selv sikre sit eget helbred - husk derfor at benytte åndedrætsværn og sikkerhedsbriller til beskyttelse mod gas, damp, støv og partikler, samt høreværn ved larmede arbejde.

Dorch & Danola anbefaler at følge arbejdstilsynets arbejdsmiljøregler - både på arbejde, og når du laver projekter selv. Alle 3M’s produkter opfylder de gældende europæiske sikkerhedsstandarder. De er også behagelige at bære, og sidder ikke i vejen, så de fungerer godt under arbejde.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra 3M eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til info@dorchdanola.dk. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Læs mere
Læs mindre