Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Dorch & Danola forhandler 3M tape, sandpapir, lim m.m.

Her finder du de bedste og billigste 3M produkter online. Sort udvalg lige fra tape over lim til slibeprodukter.

3M Lim

3M lim er et hurtigttørrende klæbestof, der er specielt egnet til lukning og forsegling af papir- og papemballage. Klæber på coatede flader og gFDA-godkendt til anvendelse i forbindelse med fødevarer.

Lim hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola finder du et stort udvalg af værktøj, maskiner til private og til industribrug samt diverse forbrugsmaterialer. Vi har stor erfaring med salg af førnævnte produkter, og tilbyder gerne råd og vejledning, når du skal investere i for eksempel en maskine.

Udover maskiner og værktøj, tilbyder vi også produkter som almindeligvis vil være at finde på et værksted, for eksempel lim. I vores sortiment finder du blandt andet sekundlimkontaktlimlimpistoler m.m.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige fugemasse, lim og tape eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.