Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Axminster Måle og opmærkning - Måleværktøjer

Måle og opmærkning fra Axminster

Uanset om du skal skære i den ene eller andet retning eller fremstille større eller mindre produkter, skal materialet måles og markeres, hvis det skal laves. Axminster tilbyder et enestående udvalg af måle- og markeringsværktøjer til alle materialer. Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af Axminster måle- og markeringsværktøjer. Her finder du blandt andet passere, målebånd/linealer og meget andet. 

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori. 

Passere til mærkninger af cirkler og buer

Stikpasseren bruges til at måle og overføre længder. Desuden kan passeren anvendes til mærkning af cirkler og buer. En stikpasser med bue har lige ben og udvendig bøjle, begge ben ender i en metalspids. 

Linealer til de dette målinger

Linealen kan både anvendes til målinger på lige overflader, men også anvendes til at optegne dine markeringer helt lige og retvinklet. Axminster tilbyder linealer, der er fleksible, så de også kan måle på andre overflader end lige overflader. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige måleværktøjer fra Axminster eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.