Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Axminster Slibning til den sidste finish

Slibning fra Axminster

Der er mange forskellige typer slibemidler, så valget kan være forvirrende. Det er vigtigt at vælge korrekt ved at analysere jobkravene for at forstå, hvilket produkt der fungerer effektivt og fremstiller den bedste finish. Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af slibematerialer til ethvert slibearbejde og fra Axminster findes de i høj kvalitet. 

Herunder kan du læse nærmere om nogle af de slibematerialer, der findes på denne side. 

Ståluld

Ståluld er helt ideel til polering af overflader og på diverse materialer. Det er et universel produkt til slibning, polering og rengøring af forskellige materialer såsom træ, metal, glas og sten.

Sliberondeller

Sliberondeller er et rundst slibepapir. Sliberondellerne anvendes på enten en rondelsliber, excentersliber eller en anden form for slibe maskine, hvor hovedet roterer ved brug. Der findes både sliberondeller med huller og uden huller og nogle sliberondeller limes fast til maskinen eller kan fastgøres med velcro. Sliberondellerne findes desuden med forskellige kornstørrelser alt afhængigt af, hvor fine eller groft slibningen skal være. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra Axminster eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.