Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Bosch excentersliber

En Bosch excentersliber er det rigtige valg for dig, hvis du leder efter en funktionel og brugervenlig excentersliber af høj kvalitet. Uanset hvilken type opgave du skal bruge din excentersliber til, tør vi godt love, at modeller fra Bosch ikke vil skuffe. Bosch er et af de største værktøjs-brands i verden og bredt anerkendt for den store kvalitet, de altid er leveringsdygtig i.

Så mangler du en excentersliber, er Bosch det helt rigtige mærke at vælge. Udforsk vores store udvalg og find din kommende excentersliber i dag.

Få en excentersliber med saft og kraft fra Bosch

Med en excentersliber fra Bosch får du et slibeværktøj med nærmest uhørt saft og kraft. Maskinerne er utroligt kraftfulde og vil kunne løse alle de opgaver, du stiller den overfor. Uanset hvad du skal slibe, vil en excentersliber fra Bosch klare arbejdet nemt og effektivt og efterlade en flot og glat overflade uden at efterlade grimme slibespor.

Bosch excenterslibere fås både som akku og med ledning

Bosch excenterslibere fås både som akku - altså med batteri - eller med ledning. En batteridrevet excentersliber er det oplagte valg, hvis du gerne vil prioritere komplet arbejds- og manøvrefrihed, da du nemt kan have den med rundt til forskellige arbejdsopgaver. Vil du omvendt hellere prioritere en løsning, hvor man ikke skal tænke på opladning af batteri, og hvor du alligevel altid vil arbejde nær en stikkontakt, er en excentersliber med ledning et mere oplagt valg.

Fælles for begge typer excenterslibere er den høje kvalitet, man altid kan forvente fra Bosch.

Høj kvalitet og lang holdbarhed

Bosch er verdenskendt for deres høje kvalitet, og brandet har en lang historie, der emmer og syder af kvalitet. År på år formår brandet at levere produkter af den bedste, tyske kvalitet. Og deres excenterslibere er bestemt ikke en undtagelse.

På den måde lever excenterslibere fra Bosch altså i allerhøjeste grad op til vores målsætning om at kunne levere værktøj af højeste kvalitet til danskerne. Deres værktøj er ‘Invented for Life’, så køber du en excentersliber fra Bosch, kan du altså nyde godt af den rigtig mange år fremover.

Få din excentersliber fra Bosch lige til døren hos Dorch & Danola

Når du køber en excentersliber fra Bosch hos Dorch & Danola, sørger vi selvfølgelig for hurtig levering lige til døren. Vi leverer gennem GLS, og du kan selv vælge, hvorvidt du vil have leveret til døren, eller om der skal leveres til nærmeste pakkeshop.

Husk også, at udover excenterslibere har vi også en masse værktøj fra det tyske kvalitetsbrand Bosch. I vores store udvalg kan du således også finde en funktionel Bosch skruemaskineBosch stiksav og Bosch vinkelsliberVi har over 25.000 forskellige produkter her på siden, så der er en god chance for, at vi har, hvad du leder efter.

Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.