Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Bosch vinkelsliber

Søger du en højkvalitets Bosch vinkelsliber, er du kommet til det rette sted. Her hos Dorch og Danola finder du markedets bedste og bredeste udvalg vinkelslibere fra det tysk mærke, der er nok mest af alt er velkendt for deres kvalitet.

 

Bosch vinkelsliber: tysk kvalitet, når det er bedste

Bosch har en lang historie, der emmer og syder af kvalitet. År efter på formår mærket igen og igen at leverer produkter af den bedste, tyske kvalitet. Og deres vinkelslibere er bestemt ikke en undtagelse.

 

Her hos Dorch og Danola går vi op i kvalitet til alle, derfor har vi sammensat et ekseptionelt kartotek af Bosch vinkelslibere, så du kan få et stykke værktøj, der er “invented for life” – en vinkelsliber for livet. Nu er det bare for dig at finde ud af; hvilken én? 

 

El eller batteri?

Et stort spørgsmål du bør stille dig selv er: skal din nye vinkelsliber fra Bosch være med batteri eller med el. Det synes måske ikke af noget, men kan have meget at betyde for din oplevelse.

 

Tilbage i tiden stødte man ikke på batteridrevne vinkelslibere, da datidens batterier ikke kunne leverer den kraft en god vinkelsliber har brug for. Men der er sket meget siden. I dag kan en vinkelsliber, der køre på batteri sagtens følge med en vinkelsliber, der køre på el forsynet med ledning. Men her bliver det så et spørgsmål om pris.

 

En Bosch akku vinkelsliber koster nemlig mere end deres modparter, der er bundet med ledning.

 

Her skal du så gøre op med dig selv, om du må have en trådløs vinkelsliber, og hvor meget du gerne vil undgå at rulle kabeltromlen ud, hver gang du skal bruge din vinkelsliber. Find din næste Bosch vinkelsliber hos Dorch og Danola

Hos Dorch & Danola finder du vores udvalg af effektive Bosch vinkelslibere både med batteri eller på el. 

Vi har både Bosch akku vinkelslibere på de eftertragtede 18v, flere varianter med batteri eller ledning. Farverne er de samme i den velkendte Bosch farvepalette, så det eneste du skal gøre, er at finde den vinkelsliber, der lever op til dine behov.  

Derudover har vi et stort udvalg af værktøj – vi har noget til enhver opgave – hvor du blandet andet kan finde et udvalg boremaskiner, bordrundsave, akku kap-/geringssave m.fl. 

Udforsk også resten af vores store sortiment af Bosch værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Bosch hækkeklipperBosch stiksav og Bosch excentersliber.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af akku vinkelslibere fra Bosch eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.

 

Er din vinkelsliber gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte akku maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: reparation af akku-værktøj