Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Bosch kap-/geringssav

Bosch er kendt for deres kvalitetsmaskiner, og kap-/geringssave fra Bosch er bestemt ikke nogen undtagelse. Den smarte maskine er glimrende til at skære i materialer som træ, og klarer de hårdeste opgaver uden bøvl.

I vores udvalg af kap-/geringssave fra Bosch vil du kunne finde maskiner i alle prislejer. Selv med de billigste kap-/geringssave får du en pålidelig maskine af høj kvalitet, som du vil kunne nyde godt af mange år fremover.

Udforsk vores brede udvalg og find den kap-/geringssav fra Bosch som passer bedst til dine behov.

Hurtige og præcise snit med en kap-/geringssav fra Bosch

Med en kap-/geringssav fra Bosch får du en maskine til at klare hurtige og præcise snit i brædder, stolper og lignende. Snittene bliver med en kap-/geringssav helt præcise, og maskinen tillader ligeledes at lave ikke-vinkelrette snit (snit i gering).

Du kan altså få akkurat det snit, du ønsker, og maskinen er den perfekte løsning til en lang række opgaver - både som professionel og til gør-det-selv-opgaverne i hjemmet.

Bosch’ kap-/geringssav kommer også med en række smarte funktioner, der gør dem endnu nemmere at bruge, så det også er nemmere for dig at opnå det perfekte resultat. Således kommer nogle af maskinerne bl.a. med laser, så du kan se snittets nøjagtige forløb, ligesom de alle er enkle at justere, så du nemt kan lave det ønskede snit.

Du kan både finde batteridrevne (akku) kap-/geringssave og modeller med ledning, alt efter hvad du foretrækker, og hvad der passer bedst til dig.

Kap-/geringssave fra Bosch: ‘Invented for Life’

Køber du en kap-/geringssav fra Bosch, får du et værktøj af ypperste kvalitet. Bosch er verdenskendt for deres høje kvalitet, og brandet har en lang historie, der emmer og syder af kvalitet. År på år formår brandet at levere produkter af den bedste, tyske kvalitet. Og deres afstandsmålere er bestemt ikke en undtagelse.

Det er ikke for sjov, at deres motto er ‘Invented for Life’. Med deres værktøj får man virkelig en tro følgesvend, som vil hjælpe mange år fremover.

Få din kap-/geringssav fra Bosch lige til døren hos Dorch & Danola

Når du køber en kap-/geringssav fra Bosch hos Dorch & Danola, sørger vi selvfølgelig for hurtig levering lige til døren. Vi leverer gennem GLS, og du kan selv vælge, hvorvidt du vil have leveret til døren, eller om der skal leveres til nærmeste pakkeshop.

Husk også, at udover kap-/geringssave har vi også en masse værktøj fra det tyske kvalitetsbrand Bosch. I vores store udvalg kan du således også finde en smart og funktionel Bosch skruemaskineBosch stiksav eller Bosch excentersliber.

 Vi har over 25.000 forskellige produkter her på siden, så der er en god chance for, at vi har, hvad du leder efter.

 

Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.