Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Bosch industristøvsugere

En industristøvsuger fra Bosch er et sublimt valg til rengøringen på værkstedet eller andre steder i industrien. De forskellige støvsugere er alle robuste og kompakte, men stadig ganske nemme at flytte rundt på. Samtidig besidder de en stor kraft og en høj sugeevne, så man er sikker på at få det hele med.

Så står du og mangler en industristøvsuger, bør du udforske vores store udvalg fra Bosch her på siden og finde den model, som passer bedst til dine behov.

Effektive og driftsikre industristøvsugere fra Bosch

Det er vigtigt, at man kan regne med sin støvsuger. Og det kan du virkelig, når du vælger en industristøvsuger fra Bosch. Her kan du være sikker på at få en driftsikker og effektiv industristøvsuger, der altid står klar til at hjælpe, når du skal bruge den.

I vores sortiment af Bosch industristøvsugere vil du finde maskiner af forskellige størrelser, så der er forhåbentlig noget, der matcher dine behov. Eksempelvis er der stor forskel i beholdervolumen, hvor du både kan finde de mindre maskiner med en beholdervolumen på 10 L, mens du også kan finde de helt store støvsugere med en beholdervolumen på hele 55 L.

Udover at være effektiv og driftsikker byder mange af industristøvsugerne også på smarte ekstra-funktioner, der gør arbejdet nemmere. Maskinerne med betegnelsen AFC har f.eks. automatisk filterrengøring, hvilket betyder, at støvsugeren med faste intervaller selv rengør hovedfiltret, så du nemt kan arbejde uden afbrydelser.

Bosch akku støvsuger eller en model med ledning?

Når du kigger i udvalget af industristøvsugere fra Bosch, vil du se, at du både kan finde akku støvsugere - altså batteridrevne støvsugere - samt modeller med ledning. Der er fordele ved begge løsninger, og valget afhænger selvfølgelig 100% af dine behov.

En akku støvsuger er et super godt valg, hvis man gerne vil prioritere fuld bevægelighed og gerne vil slippe for at tænke på begrænsningen af ledninger og stikkontakter. Her får du altså maksimal frihed.

Vil du omvendt gerne prioritere en stor beholdervolumen og maksimal sugekraft, er industristøvsugere med ledning et bedre valg. Uanset hvad du vælger, kan du dog være sikker på høj kvalitet. 

Toptunet tysk kvalitet

Bosch er kendt for altid at levere toptunet tysk kvalitet. ‘Invented for Life’ er deres motto, og det er meget sigende for den tilgang, de har til udvikling af maskiner og værktøj. Det skal være af så høj kvalitet, at det kan holde hele livet.

Så når du køber en industristøvsuger fra Bosch, kan du altså være sikker på at få en støvsuger at super høj kvalitet, som vil tjene dig trofast mange år ud i fremtiden.

Få din industristøvsuger fra Bosch lige til døren hos Dorch & Danola

Når du køber en industristøvsuger fra Bosch hos Dorch & Danola, sørger vi selvfølgelig for hurtig levering lige til døren. Vi leverer gennem GLS, og du kan selv vælge, hvorvidt du vil have leveret til døren, eller om der skal leveres til nærmeste pakkeshop.

Husk også, at udover industristøvsugere har vi også en masse værktøj fra det tyske kvalitetsbrand Bosch. I vores store udvalg kan du således også finde en smart Bosch skruemaskineBosch stiksav og Bosch excentersliberVi har over 25.000 forskellige produkter her på siden, så der er en god chance for, at vi har, hvad du leder efter.

Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.