Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Bosch varmepistol

Find din nye varmepistol fra Bosch her hos Dorch & Danola.

Uanset om du står overfor krympning, eller om du skal fjerne lak eller gammel maling fra glas eller metal, er en varmepistol en perfekt hjælp. En varmepistol er en maskine, der løser mange arbejdsopgaver, og hvis du vil være helt sikker på, at de bliver løst til topkarakter, bør du vælge en fra Bosch.

Med en varmepistol fra Bosch er du sikret god funktionalitet, høj effektivitet, lang holdbarhed og generelt bare et super højt kvalitetsniveau.

Udforsk udvalget og find den bedste varmepistol til dine behov.

Nå den ønskede temperatur på ingen tid

Bosch varmepistoler er bl.a. kendetegnet ved deres store og kraftfulde motorer. Motorerne gør, at du når varmepistolens ønskede temperatur på nærmest ingen tid. Det er altså en maskine, som tillader dig at løse opgaverne hurtigst muligt i stedet for at skulle vente unødigt på en varmepistol, der varmer langsomt op.

De fleste af modellerne kan nå temperaturer på hele 650 grader celsius. Det betyder selvfølgelig også, at der skal være styr på sikkerheden, hvilket Bosch selvfølgelig er garant for. Deres varmepistoler er således udstyret med varmebeskyttelses-funktion, som gør, at motoren automatisk slukker, hvis den bliver overophedet.

Bosch varmepistoler er ‘Invented for Life’

Bosch er et globalt anerkendt brand, som bl.a. er kendt for den høje kvalitet i alt, hvad de laver. Bosch varmepistoler er lavet til at holde mange år fremover, og derfor lever de fint op til deres motto om, at deres værktøjer og maskiner er ‘Invented for Life’.

Så når du køber en varmepistol fra Bosch, kan du altså være sikker på, at du får en maskine af super høj kvalitet, som vil holde mange år ud i fremtiden.

Få din varmepistol fra Bosch lige til døren hos Dorch & Danola

Når du køber en varmepistol fra Bosch hos Dorch & Danola, sørger vi selvfølgelig for hurtig levering lige til døren. Vi leverer gennem GLS, og du kan selv vælge, hvorvidt du vil have leveret til døren, eller om der skal leveres til nærmeste pakkeshop.

Husk også, at udover industristøvsugere har vi også en masse værktøj fra det tyske kvalitetsbrand Bosch. I vores store udvalg kan du således også finde en funktionel  Bosch skruemaskineBosch stiksav eller Bosch excentersliber.

Vi har over 25.000 forskellige produkter her på siden, så der er en god chance for, at vi har, hvad du leder efter.

Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.