Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Chestnut Lim til træemner

Lim fra Chestnut

Limene fra Chestnut kan alt fra limning af indsatser til kuglepenne, til fyldning af små revner, til blot at holde to træstykker sammen og her bør du altid have Cyanoacrylate Superluber på værkstedet. Den fås i tynd, mellemstor og tyk, hver med deres eget specifikke formål. Desuden er der også en accelerator tilgængelig, hvis du virkelig ikke kan vente ... og en DeBonder til, når du skulle have haft mere tålmodighed. 

Chestnut Lim hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af produkter fra Chestnut til mange forskellige formål. Chestnut tilbyder sine lime mere i høj kvalitet, så dit stykke træ opnår det bedst ønskede resultat. Produkterne findes også i vores butik i Odense, hvor vi har et alt-til-trædrejning showroom. Her kan du se produkterne og få en vejledning om brugen af de forskellige produkter. Det er helt sikkert et besøg værd. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af produkter fra Chestnut eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.