Facebook Pixel

Chestnut Friction Polish - 500 ml

Bruges til at skabe højglansfinish. Og du behøver ikke nødvendigvis at påføre sealer først.

Chestnut Friction Polish - 500 ml

Chestnut Friction Polish - 500 ml

Bruges til at skabe højglansfinish. Og du behøver ikke nødvendigvis at påføre sealer først.

Varenummer (SKU): CH30042
lagervare
185,00 kr. 148,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Den her Chestnut Friction Polish (500 ml) bruges til at skabe højglansfinish. Den er god til mindre emner, mens den kan være svær at bruge på større emner på drejebænken.

Det høje indhold af shellac er med til at give en glansfuld overflade. Det gør også, at du ikke nødvendigvis behøver at bruge en sealer først. Det er dog meget normalt at starte med et lag sealer. Her er alle Chestnuts sealere anvendelige.

Du kan både påføre Friction Polish med drejebænken tændt og slukket. Hvis du påfører produktet med drejebænken tændt, tørrer det næsten med det samme. Undgå at påføre et for tykt lag. Det kan skabe ringe på overfladen. Hvis du påfører produktet med drejebænken slukket, skal du gnide det ind i dit emne. Det kræver en god portion knofedt (følger desværre ikke med), men slutresultatet er det hele værd.

Påføring: Du får det bedste resultat med en polersvamp.

Tip:  Påfør et tyndt lag, og bevæg polersvampen hele tiden.


Sikkerhed: Produktet er meget brændbart. Se evt. mere på sikkerhedsdatabladet, eller læs advarslen på dåsen. Vær altid meget forsigtig, hvis påføring sker, mens emnet sidder i en tændt drejebænk.

Gode kombinationsmuligheder

  • Cellulose Sanding Sealer + Wood Wax 22 = Mat, silkeagtig overflade.
  • Cellulose Sanding Sealer + Friction Polish = Superblank overflade.
  • Cellulose Sanding Sealer + Burnishing Cream + Friction Polish = Superblank overflade.
  • Finishing Oil = Blank, glat overflade, der fremhæver træets struktur.
  • Food Safe Finish = God, mat overflade.
  • Wood Wax 22 = Mat, silkeagtig overflade.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: CH30042

Chestnut Friction Polish - 500 ml

185.00 DKK