Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Chestnut Polermidler til forskellige formål

Friction Polermidler til højglansfinish

Friction Polish er en shellacbaseret polermiddel og er ideel til at skabe en højglansfinish på drejeemnet. Det er en fantastisk dekorativ finish og er ideel til små genstande, men kan være vanskelig at anvende til større genstande på drejebænken (over ca. 8 tommer i diameter). Friction Polish hjælper det med at forsegle bart træ og give det en god glans. kke desto mindre er Friction Polish fortsat en af ​​de mest populære finish for trædrejere. 

Frensh Polish til den ravfarvede glød

Frensh Polish er en traditionel blanding af opløsningsmiddel (methyleret spiritus) og en ubleget shellak i top kvalitet. Den anvendes enten på bar træ eller over en Shellac-slibeforsegler, det er opbygget i mange lag. Frensh Polish giver den rige ravfarvede glød, der findes på fine antikke møbler og kræver en meget specifik teknik til anvendelse, der er tidskrævende. En Frensh Polish finish er ikke særlig slidstærk og anbefales til genstande, der skal plejes.

Chestnut polermidler hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af produkter fra Chestnut til overfladebehandling af dine drejede emner. Chestnut tilbyder sine oliervokslak, polermidler og meget mere i høj kvalitet, så dit stykke træ opnår det bedst ønskede resultat. Produkterne findes også i vores butik i Odense, hvor vi har et alt-til-trædrejning showroom. Her kan du se produkterne og få en vejledning om brugen af de forskellige produkter. Det er helt sikkert et besøg værd. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af produkter fra Chestnut eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.