Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Festool bore & Slagboremaskiner | Nu til attraktive priser

Dorch & Danola har en super god leverandøraftale med virksomheden Festool, der gør at vi kan levere bore- og slagboremaskiner i det kvalitetssikre mærke til meget konkurrencedygtige priser. Festool er en virksomhed med rødder helt tilbage til 1925, og har altid produceret værktøj og tilbehør i allerhøjeste kvalitet. Her har der hele tiden været store visioner om at udvikle praktiske produkter og systemløsninger til at lette det daglige arbejde for håndværkeren. Festool er markedsleder indenfor og synonym for innovation, kompetence og for at være en god samarbejdspartner for rigtig mange.

Når det handler om boremaskiner og slagboremaskiner har Festool et spændende sortiment, som du kan se i nedenstående. Festools akku borehammer hedder BHC 18, fås i to udgaver og er uovertruffen effektiv takket være kombinationen af kulfri EC-motor og C-designet. Den er primært egnet til boring af huller op til 18 mm med pneumatisk slag i beton, sten og murværk. Vejer kun 2.6 kg, og er derfor ideel til kontinuerlig brug ved indvendig montering.

Festool Slagboremaskine PD 20/4 er faktisk fem maskiner i en takket være FastFix tilslutning. Nemlig boremaskine, momentskruemaskine, vinkelboremaskine, vinkelskruemaskine og bygningsskruemaskine. Den er ekstremt handy med en vægt på blot 1,8 kg og op til 10 cm kortere form end traditionelle maskiner. Er bedst til boring i murværk med op til 79.000 slag i minuttet, i skruning af skruer op til 8 mm og til gængse boreopgaver ved boring af små diametre.

Når det handler om almindelige boremaskiner kan vi tilbyde både Festool Quadrill DR 18/4 og DR 20 E FF-Plus. Førstnævnte er også velegnet som fem maskiner i en, er også meget handy med en vægt på blot 1,7 kg plus et kabel på 7,5 meter. Sidstnævnte har et højt drejningsmoment takket være fler trinsgearkasse med kraftigt reduceret omdrejningstal. Er derfor ekstrem robust og med meget lang levetid.

Vi hjælper hos Dorch & Danola altid gerne med at besvare dine spørgsmål om både boremaskiner, men også alt andet værktøjsrelateret via [email protected] eller på tlf. 66 15 50 40.