Festool værktøj til faste lave priser

Dorch & Danola A/S har Danmarks bredeste program indenfor Festool produkter og det er derfor at vi er Festool SystemPartner.

Hos dorchdanola.dk er Festool elværktøj en professionel leverandør af kvalitets værktøj.

Festools maskiner er gennemtænkt til mindste detalje, uanset om du skal bruge en Festool dyksav, Festool overfræser, Festool akku boremaskine, Festool stiksav, Festool høvl, Festool excentersliber eller en Festool rotationssliber også kaldet Rotex.

Festool har været den professionelle håndværkers foretrukne mærke i årevis, fordi de har tillid til Festool maskinernes kvalitet, præcision og alsidighed, når de skal save, bore og fræse i træ.

Vi lagerfører hele Festools store program af maskiner og meget af Festools værktøj og tilbehør, vi udvikler løbende vort sortiment af Festool, så det matcher vore kunders behov.

Vi reparerer Festool maskiner på vores eget serviceværksted.

Du er velkommen til at kontakte os for mere Festool info, tilbud og priser på tlf. 66 15 50 40 eller mail info@dorchdanola.dk og vi vender hurtigst muligt tilbage!

Gratis 3 Års Garantioprettelse Når du køber Festool elværktøj ved os, vil vi helt gratis garanti registrere dit købte Festool elværktøj.
Du kan selvfølgelig osse selv gøre det ved at klikke her: Garantiregister din Festool maskine her.

Se vores store udvalg af Festool elværktøj & maskiner her.

Læs mere
Læs mindre

1 til 24 af 1248

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 1248

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5