Festool værktøj til faste lave priser hos Dorch & Danola

"Det bedste værktøj, markedet har at tilbyde"

FESTOOL fra Wendlingen i tyskland har været forpligtet til dette mål siden 1925 og har med succes omsat det i praksis i mere end 90 år. Både i træbearbejdningsindustrien såvel som i bilindustrien, med maskiner, udstyr og slibemidler er "de grønne" en anerkendt betegnelse. Det er selvfølgelig ingen tilfældighed. FESTOOL selv siger om sin kundekreds: "Vores kunder forventer meget af deres værktøj. Af en god grund: Du arbejder professionelt, ofte under hårde forhold. "Derfor at du har brug for et pålideligt, robust og frem for alt et velfremstillet værktøj!

Derfor har Festool har været den professionelle håndværkers foretrukne mærke i årevis, fordi de har tillid til Festool maskinernes kvalitet, præcision og alsidighed, når de skal save, bore og fræse i træ. Festool's maskiner er gennemtænkt til mindste detalje, uanset om du skal bruge en Festool dyksav, overfræser, akku boremaskine, stiksav, høvl, excentersliber eller en rotationssliber også kaldet Rotex.

Dorch & Danola - Autoriseret Festool forhandler

Hos dorchdanola.dk er Festool elværktøj en professionel leverandør af kvalitets værktøj. Dorch & Danola A/S har Danmarks bredeste program indenfor Festool produkter og det er derfor at vi er Festool SystemPartner. Vi lagerfører hele Festools store program af maskiner og meget af Festools værktøj og tilbehør, vi udvikler løbende vort sortiment af Festool, så det matcher vore kunders behov. Dorch & Danola reparerer Festool maskiner på vores eget serviceværksted.

Registrer din Festool maskine

Det tager kun et øjeblik at registrere din Festool maskine og få alle fordelene ved Festool Service-all-inclusive. Find dit Festool produkt frem og få det registreret med det samme - det er gratis for dig!

Registrer din Festool maskine her!

Eller kom ind i håndværkerbutikken og lad os hjælpe med registreringen.

Festool SERVICE all-inclusive

3 års fri reparationsservice, 3 års tyveriforsikring, 10 års reservedelsgaranti og tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage!

 -> Service all-inclusive - få mere at vide her! 

 

Du er velkommen til at kontakte os for mere Festool info, tilbud og priser på tlf. 66 15 50 40 eller mail [email protected] og vi vender hurtigst muligt tilbage!

Se vores store udvalg af Festool elværktøj & maskiner her.

Læs mere
Læs mindre

1 til 24 af 12261

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 12261

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5