Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Endetræsforsegler fra Fynske Olier

Endetræsforsegler fra Fynske Olier

Der kan nemt komme revner i træ, hvis det ikke behandles. Revnerne starter ofte i enden af træet, da det er her, træet er mest udsat. Revnedannelser vil ofte forekomme, men du kan mindske risikoen ved at forsegle ender med en endetræsforsegler fra Fynske Olier. Endetræsforsegleren er god til at forsegle snitflader eller endetræ, da den lukker enderne og mindsker risikoen for udtørring og dermed revnedannelser.

Endetræsforsegleren kan bruges på alle former for massivt træ - selv de hårde træsorter. Det er især godt at bruge på terrassebrædder eller planker, efter du har skåret dine træemner. Det er altid en god ide at behandle dine ender lige efter skæring for at undgå, at de tørrer ud.

Endetræ er generelt mere udsat end andre dele af træet, da det er nyskårne og mere åbne træfibre, du finder her. Det betyder, at endetræ optager og afgiver fugt meget hurtigere end for eksempel sidetræ. Resultatet ved ikke at endetræsforsegle er revner og flækker i træet, eller du kan risikere irriterende svampeangreb, der er svære at komme af med igen.

Få hjælp til at komme godt i mål med din træbehandling

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de mange råd og gode ideer til, hvordan man bedst muligt behandler sine træoverflader. Hos D&D har vi heldigvis kyndige fagfolk siddende, der er klar til at rådgive dig til at tage det rigtige valg og beskytte dit træ mest effektivt. Giv os et kald på telefon 66 15 50 40 eller fang os på mail [email protected]. Vi glæder os til at hjælpe dig.