Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Plejeolie fra Fynske Olier

Plejeolie fra Fynske Olier

Er dine træoverflader blevet kedelige at se på? Træ er et yderst flot materiale, der kan bidrage med meget æstetik i hjemmet. Men altså kun hvis det beholder sin glans. Ellers kan træ hurtigt blive kedeligt at se på og ikke gøre meget godt for dit hjems æstetik. Plejende olier er især gode til de træoverflader, der før har været behandlede, men trænger til en kærlig hånd. De plejende olier sørger for, at træet bibeholder sin glød og holder sig pæn længere.

Fynske Oliers plejeolie til træoverflader plejer og vedligeholder træets naturlige look. Olien har en plejende effekt og gør træet mere modstandsdygtig overfor smuds og væsker. Den er især god til overflader, der allerede er oliebehandlede. Plejeolien er især god til mørke træsorter, men plejer overfladerne på alle typer massivt træ. Den efterlader en silkemat film på træets overfalde, hvilket giver både glans og beskytter mod skidt og snavs.

Olie, der er lige til at spise

Arh, det anbefaler vi alligevel ikke. Men Fynske Oliers Finishing Oil, der er deres svar på en Danish Oil, er godkendt til overflader, der kommer i kontakt med madvarer. Finishing Oil er produceret af naturolier og kan anvendes til en lang række bordoverflader eller andre træoverflader i forskellige træsorter. Har du en træoverflade, der kommer i kontakt med mad og som er udsat for slid? Så skal du bruge Fynske Oliers Finishing Oil, der giver et slidstærkt og vandafvisende resultat på dine overflader.

Finishing Oil er ikke kun yderst anvendelig, fordi den opfylder alle kravene til fødevarekontaktmaterialer og giver dine overflader en slidstærk hinde. Den er også oplagt til brug, fordi den giver dit træ en flot, gylden glød, der gør træet en smule mørkere efter behandling, men bevarer træets naturlige farve.

Imødekom alle regler om fødevarekontakt med Teknisk Hvid Olie

Når man arbejder med maskiner, der kan risikere at komme i kontakt med fødevarer, er det vigtigt, at smøremidlet på maskinen er fødevaregodkendt. Teknisk Hvid Olie er en klar olie, der er fri for harpiks og syrer og baseret på paraffinsk baseolie. Det betyder, at den er medicinsk ren og lever op til levnedsmiddelkravene.

Teknisk Hvid Olie bruges ofte som smøring på maskiner, der risikerer at komme i kontakt med fødevarer. Men den kan også bruges som indendørsbehandling af træoverflader. Olien har nemlig en plejende effekt, som er godt for vedligeholdelsen af dit træ. Men en Teknisk Hvid Olie får du altså en olie, der kan anvendes til mange forskellige projekter.