Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Henry Taylor - værktøj til trædrejning der holder i mange år

En lang tradition af trædrejningsværktøj i god kvalitet

Sheffield i England er et område med en lang tradition for at producere grej til trædrejning. Her er der nem adgang til gode råvarer, og arbejdet med produktionen af værktøj har en lang historie bag sig. Den nemme adgang til gode råvarer sikrer, at værktøjet produceres i den bedste kvalitet. Henry Taylor er dog helt unik selv i Sheffield, der er hovedsæde for mange producenter af trædrejning. Hvor mange vælger at producere deres ting i pressere eller store maskiner på samlebånd, er alle Henry Taylors produkter håndlavede.

Hvad der definerer produkterne fra Henry Taylor er en unik kombination af tradition og evner, personlig produktion, stål i høj kvalitet og den nyeste teknologi. Henry Taylor har produceret trædrejningsgrej i mere end 150 år. Her har de hele tiden brugt traditionelle former for produktion. Det betyder, at de benytter sig af håndarbejde i høj kvalitet, men benytter sig samtidig af de moderne processer for opvarmning af produktet, der sikrer endnu bedre holdbarhed. Du kan altså være sikker på, at du får værktøj i højeste kvalitet, som der er kredset for.

Værktøj til trædrejning i bedste kvalitet og design

Som du formentlig har gættet, så er vi helt vilde med de lækre produkter fra Henry Taylor. Vi elsker nemlig kvalitet og godt design, og det tænker vi også, at vores kunder gør. Når vi siger, at Henry Taylor er et godt valg, når du skal opdatere dit arsenal af trædrejningsgrej, så mener vi det. Også derfor finder du et stort udvalg af Henry Taylor-produkter på vores hjemmeside. 

Med det smarte Decorating Elf Tools er det bare med at komme i gang med alle de fede projekter. Tekstur-drejejernet er genialt til at give tekstur til dit træ. Og så er det super nemt at bruge. Drejejernet kan bruges på træ, akryl, elfenben, knogler, gevir og på både konkave, flade og konvekse overflader. Der er altså rigeligt med muligheder for at lave fede design i alle mulige forskellige slags materialer.

Sammen med Henry Taylor punkt drejejern kan du skabe helt unikke trædrejningsprojekter. Med de to stykker værktøj er du godt klædt på til at skabe smukke ting i værkstedet.