Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Filtrer
Filtrer efter
Metal Formgivning fra JET Tools

Hvis du vælger at tilføje JET metal-formnings udstyr til dit værksted, viser det bare at du kræver præcision og kvalitet fra en pålidelig maskine når du skal udføre dit arbejde. Her finder du kvalitetsmaskiner og tilbehør – JET har topkvalitets metalsakse, bukkere, valser, kombimaskiner, engelske hjul, pladehamre, afgratere, presser, stansemaskiner og rørbukkere der giver dig så mange muligheder for at udvide dit arbejde og forbedre hvert eneste projekt. Med disse maskiner og værktøjer får du garanteret en effektiv drift.

Mangler du et værktøj der kan give dig et rent snit hver gang? Så er det en JET metalsaks du leder efter. Her finder du et kæmpe udvalg af metalsakse med mange funktioner til en god pris. Hvis du ikke vil gå på kompromis med kvalitet, så brug en JET metalsaks.

Du finder også JET Bukkere her, alle sammen godt bygget, nemme at bruge og ikke mindst designet til at passe ind i alle værksteder. Med både gulv-modeller og bænk-modeller af bukkere giver JET dig fleksibilitet og alsidighed – så der er altid en bukker der passer til dit værksted. JETs metalbukkere har også mange innovative egenskaber og funktioner der gør dem til de bedste på markedet.

Til værksteder der producerer, former el.l. metalplader, er JETs valser et must-have. De er tilgængelige blandt andet i en bænk-model med stander. JETs valser giver dig uanede formnings muligheder.

JETs kombinations maskine er lige præcis hvad det lyder som – en smart blanding af metalsaks, bukker og valse. Kombimaskinen her giver dig alle tre maskiners funktioner i én maskine, så du kan spare dyrebar plads i dit værksted, mens du stadig kan både bukke, skære og forme metal lige som du vil.

Hvis du skal lave finere detalje-arbejde så brug JETs engelske hjul til at udforske og udfordre din kreativitet. Kommer med 3 formgivningshjul, og har en imponerende hals-dybde på 114 cm (45”).

Pladehammere fra JET hjælper dig med at færdiggøre dine projekter ordentligt, grundigt og professionelt. Form, jævn og arbejd med tynde metalplader op til 1,6 mm eller aluminium op til 3,17 mm med disse pladehamre.

JETs hydrauliske værkstedspresser er bygget til at håndtere presning, bøjning og udretning af større metal projekter. Med JETs presser får du som altid høj kvalitet og præcisionsværktøj.

Indenfor rørbukkere er JET også ekstraordinært godt udstyret. Schedule 40 rør har ikke en chance mod JETs rørbukkere. Rørbukkerene er tilgængelige i den standard 50,8 mm model der kommer med 6 bukkematricer, og også i en 76,2 mm model der kommer med 8 bukke-matricer.

Her på siden finder du information om alle JETs metal formgivningsmaterialer. JETs formningsmaskiner er i topkvalitet – og altid en god tilføjelse til ethvert værksted.