Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
KGK

Hos Dorch & Danola kan du altid finde et stort udvalg højkvalitets maskinel fra KGK.

KGK har en bred vifte af forskellig håndværksmaskinel, som bruges i både landbrug, industri og bygge- og anlægsbranchen. Specielt kendt er KGK for deres italiensk-producerede kompressorer, som de sælger mere end 10.000 af om året.

 

Vi har altid nogle rigtig gode priser på maskinel KGK, ligesom vi sørger for hurtig levering. KGK har et bredt sortiment af kompressorer, generatorer, trykluftværktøj og tilbehør, affugtere, airconditions, måleudstyr, varmeblæsere og varmekanoner.

 

Vi lagerfører lidt af KGKs store program af kompressorer, generatorer, samt lidt af KGK varmeblæsere, affugtere og tilbehør. Samtidig udvikler vi løbende vort sortiment af KGK, så det matcher vore kunders behov.

 

Derudover reparerer vi KGK kompressorere og maskiner på vores eget serviceværksted.

 

Stor erfaring med levering af håndværksmaskinel af høj kvalitet

KGK er et firma med stor ekspertise og erfaring. Firmaet blev grundlagt helt tilbage i 1945 af svenske Karl Gustav Karlson (KGK), hvor fokus dengang var på salg af egenproducerede, svenske kompressorer. Siden dengang er fokusset blevet bredere, så KGK kan tilbyde et bredt udvalg af maskinel til industri, landbrug og bygge- og anlægsbranchen.

 

Kvaliteten er grundlaget for alt, hvad de laver, men samtidig formår de at skabe maskinel, som forhandles til en super konkurrencedygtig pris. Det er også en af de store årsager til, at KGK er blevet så udbredt.

 

Bredt udvalg af maskinel fra KGK

Hos Dorch & Danola er vi super stolte over at præsentere et bredt udvalg af KGKs mange produkter. Hvis du har spørgsmål til udvalget, eller hvis der er et produkt fra KGK, du savner, er du mere end velkommen til at kontakte os.

 

KGK kompressor

Som tidligere nævnt er KGK specielt kendte for deres italiensk-producerede kompressorer, som der sælges utroligt mange af hvert eneste år. Derfor kan du også finde et bredt udvalg af disse kompressorer, der kommer i forskellige størrelser, varianter og prisklasser.

 

KGK aircondition

Vi er også leveringsdygtige på et solidt udvalg af mobile airconditionanlæg fra KGK. De giver hurtig køling til bl.a. boliger, kontorer, mindre serverrum, kopirum og mindre butikker. Modellerne er samtidig nogle af de mest driftssikre mobile aircondition på markedet.

Derudover er alle modellerne plug & play aircondition anlæg. Opstart er derfor meget enkel, da anlægget blot skal tilsluttes en 230V stikkontakt og er derefter straks klar til drift.

 

KGK affugter

Her på siden vil du også finde flere forskellige affugtere fra KGK. De robuste og driftssikre affugtere er oplagte, hvis man f.eks. har været så uheldig at få en vandskade. De forskellige affugtere er super praktiske og nemme at bruge, og de kan sågar tilsluttes direkte til afløbet.

 

Levering lige til døren

Når du har udvalgt dit ønskede maskinel fra KGK, skal vi nok sørge for, at leveringen sker hurtigst muligt, så du kan komme i gang med at bruge dit nye grej.

 

Udover maskinel fra KGK forhandler vi også produkter fra mange andre store værktøjs-brands. I vores udvalg kan du bl.a. også finde lækkert grej fra Wera og Sydvesta

 

Vi har over 25.000 forskellige produkter her på siden, så der er en god chance for, at vi har, hvad du leder efter.

 

Hvis du har nogle spørgsmål til udvalget eller enkelte produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 66 15 50 40 eller [email protected]. Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.