Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Tilbehør, Makita

Makita - el-værktøj

Hos Dorch & Danola er du sikker på at finde et stort udvalg af el-værktøj og forskellige typer maskiner til industri- eller privat brug. Vi har et produktsortiment bestående af mere end 15.000 varer, og vi forsøger løbende at udvide vores sortiment, så udbuddet matcher vores kunders behov. Herinde finder du vores el-værktøj fra den japanske producent Makita, som har udmærket sig på det internationale marked ved at skabe akku-maskiner (batteridrevet værktøj) i høj kvalitet. Hvis du i forvejen ejer el-værktøj fra Makita, så har vi et serviceværksted, som foretager reparationer. Du finder alle vores produkter herunder eller i menubaren på venstre side. Du kan læse mere omkring vores Makita maskiner lige her.

Akku-maskiner i høj kvalitet

Akku-maskiner er batteridrevet og genopladeligt el-værktøj, som giver langt højere mobilitet i dit arbejde. Med en akku-maskine er du ikke længere afhængig af, om stikdåsen kan nå, og du behøver ikke tænke på, om du snubler i ledningerne. Kort sagt: du slipper for ledninger, som bare ligger i vejen og generer dit arbejde. Vi forhandler et stort udvalg af batteridrevne produkter fra Makita, hvilket inkluderer: boremaskiner, græstrimmere, buskryddere, hækkeklippere, kantklippere, elhøvle og meget mere. Hvis du for eksempel ønsker at gøre havearbejdet betydeligt nemmere, så bør du se på vores Akku-hække/kantklipper fra Makita. Er du derimod på udkig efter en ny boremaskine, så har vi måske lige det, du går og mangler. Makita har udviklet en effektiv 2-gears akku-boremaskine, som har navnet DF332DSMJ. Modellen har 10,8V og kommer med indbygget LED lys. Den vejer kun 1,3 kg og leveres med 2 stk. Li-lon batterier, en smart systemkuffert og lynlader. Batterierne er 10,8 Volt og har en drifttid på 4,0 Ah.

Service af din Makita maskine og tilbehør

Hos Dorch & Danola får du altid hurtig levering og produkter til faste lave priser. Vi har stor fokus på at servicere vores kunder, og derfor yder vi service på alle Makita maskiner. Hvis du har noget, der skal fikses på din maskine, så kan du roligt kontakte os. Med vores store udvalg af reservedele kan dit el-værktøj blive så godt som nyt på ingen tid. Ved køb af et Makita el-værktøj følger der specifikt tilbehør med, hvilket kan læses under de enkelte produkter. Hvis du leder efter tilbehør, som ikke følger med ved køb eller udstyr til en maskine, du i forvejen ejer, så finder du det under: Makita tilbehør. Her finder du alt fra savklinger, batterier og boresæt til fortsatser, ladere og mejselsæt.

Vi sidder klar ved telefonerne

Vi sidder klar ved telefonerne, hvis du har spørgsmål omkring vores produkter eller services. Med vores mange års erfaring og store kendskab til forskellige arbejdsområder kan vi både rådgive dig omkring dine muligheder og forsøge at dække eventuelle behov, så du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller sende en mail til [email protected].