Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Bajonetsave, Tilbehør fra Milwaukee

Bajonetsave - Nedrivning- og overskæringsopgaver

En bajonetsav er et utroligt praktisk værktøj til opgaver som nedrivning og overskæringer på svært tilgængelige steder. Med en bajonetsav, kan du skære i ting som vandrør, tegl, letbeton, metal, plast og ikke mindst gamle vinduesrammer, når de skal skæres fri. En bajonetsav passer perfekt til disse opgaver og kan bruges af både den professionelle håndværker, samt gør-det-selv-folket.

Bajonetsave fra Milwaukee

Bajonetsave fra Milwaukee dækker over et stort udvalg af bajonetsave der dækker en bred vifte af kraft og formål. Du kan både finde de meget kompakte og praktiske bajonetsave som Milwaukee har lavet her - velegnet til arbejde over hovedhøjde, på trange steder eller lignende - og du kan også finde de større og mere robuste bajonetsave til de større opgaver. 

Råd og vejledning

Inde på de individuelle produkter nedenfor kan du læse mere om hvad der følger med i pakken når du køber varen her på siden. Du kan både købe værktøj med og uden akku, og du kan også købe værktøj med ladere, klinger, kuffert og mere. Du kan også læse mere om levering, lagerstatus, priser og meget andet inde på varerne nedenfor. Hvis du har nogle spørgsmål er du også altid velkommen til at kontakte os på tlf. 66 15 50 40 eller på e-mail [email protected] - vores fagfolk står klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee skruemaskineMilwaukee vinkelsliber og Milwaukee rundsav.