Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Båndsave fra Milwaukee

Båndsave

Båndsave bruges til at flække brædder, tømmer og planker, men de er også rigtig gode til træskærerarbejder som fx parallel- og kurveskæringer. Således er båndsave et alsidigt værktøj, som vil være egnet til mange opgaver i både hjemmet og industrielle virksomheder.

Båndsave fra Milwaukee

Her finder du et flot udvalg af de bedste maskiner. Alle Milwaukees båndsave giver gratfrie, præcise og kolde snit, og er udstyret med al Milwaukees avancerede og effektive teknologi. Du kan både købe håndholdte akku-båndsave og elektriske båndsave her på siden.

Råd og vejledning

Læs mere om varerne ved at klikke på det produkt du er interesseret i. Så kan du læse mere om priser, levering og meget mere. Hvis du har nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 66 15 50 40 eller på e-mail [email protected]. Vi har fagfolk der står klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee skruemaskineMilwaukee vinkelsliber og Milwaukee rundsav.