Bore-/mejselhammere fra Milwaukee

12 vare(r)

pr. side

Bore-/mejselhamre

Når du virkelig har brug for at bore i hård beton eller lignende materiale, så er det en borehammer, du har brug for. En borehammer kæmper sig lang bedre end andre maskiner gennem de ekstrem hårde materialer, og er i rigtig mange tilfælde et uundværlig stykke værktøj.

Borehamre og mejselhamre findes i mange forskellige former og størrelser. Der findes en borehammer til ethvert behov til både industrien og gør-det-selv-folket. En mejselhammer findes i mange forskellige slagstykrer og størrelser. Slagstyrken på mejselhammeren måles i europæisk standard kaldet EPTA.

Bore-/mejselhamre fra Milwaukee

Bore-/mejselhammere fra Milwaukee er proppet med den smarteste teknologi i branchen. I feltet leverer borehammere og mejselhammere fra Milwaukee altid suveræne resultater i forhold til konkurrenterne takket være Milwaukees mange års erfaring, forskning og innovation på området. Her på siden finder du et kæmpe udvalg af alle Milwaukees bedste maskiner i kategorien.

Har du elværktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: Reparation af elværktøj

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af bore-/mejselhamre eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til info@dorchdanola.dk. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.

 

Læs mere
Læs mindre