Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Milwaukee borehammer

Du kan med fordel overveje en Milwaukee borehammer, uanset om du er professionel håndværker eller en gør-det-selv entusiast. Milwaukee borehammer er et kraftfuldt værktøj designet til at håndtere selv de mest krævende boreopgaver. 

Med deres høje ydeevne, robuste konstruktion og avancerede funktioner er Milwaukee borehammere ideelt til alle dem, der kræver pålidelighed og holdbarhed. Uanset om det er til boring i beton, sten eller murværk, så leverer Milwaukee borehammere imponerende slagkraft og præcision. Med ergonomisk design og brugervenlige funktioner er Milwaukee borehammere en pålidelig partner for enhver bygge- eller renoveringsopgave.

Hos Dorch & Danola har vi et bredt udvalg af både bore- og mejselhamemre fra Milwaukee, så tag et kig i vores sortiment og find den bore- eller mejselhammer, som passer til dine behov. 

Bore-/meiselhammer

Borehammeren er et alsidigt værktøj, der kan bruges til at bore i beton, murværk, træ og metal. En borehammer kæmper sig langt bedre end andre maskiner gennem de ekstremt hårde materialer, og er i rigtig mange tilfælde et uundværligt stykke værktøj.

Borehammere og mejselhammere findes i mange forskellige former og størrelser. Der findes en borehammer til ethvert behov til både industrien og gør-det-selv-folket. En mejselhammer findes i mange forskellige slagstyker og størrelser. Slagstyrken på mejselhammeren måles i europæisk standard kaldet EPTA. 

Hvorfor vælge en bore-/mejselhammer fra Milwaukee?

Med en Milwaukee borehammer er du sikret et ordentligt stykke kvalitetesværktøj. Milwaukee er kendt for at levere værktøj af høj kvalitet, der er robust og holdbart nok til at kunne klare selv de mest krævende opgaver. Deres værktøj er pålideligt og effektivt, og de har et stærkt fokus på innovation og teknologisk udvikling for at kunne levere værktøj, der altid er på forkant med den nyeste teknologi.

Deres bore-/mejselhammere er proppet med den smarteste teknologi i branchen. I feltet leverer Milwaukee borehammere og mejselhammere altid suveræne resultater i forhold til konkurrenterne takket være Milwaukees mange års erfaring, forskning og innovation på området. 

Milwaukees borehammere er kendt for at have en kraftig motor og en effektiv slagmekanisme, der gør det nemt at bore i selv de hårdeste materialer. Deres borehammere er også designet til at være ergonomiske og lette at håndtere, hvilket gør det muligt at arbejde i længere tid uden at blive træt. Så hvis man er på udkig efter kvalitetsværktøj, der kan klare selv de mest krævende opgaver, kan man med fordel overveje at investere i Milwaukee-værktøj.

Bredt udvalg af borehammere fra Milwaukee

Hos Dorch & Danola finder du et bredt udvalg af Milwaukee borehammere. Fælles for dem alle er, at de er bygget til at levere kraftige og effektive slag for at klare selv de mest krævende opgaver.

Eksempelvis kan du finde Milwaukee SDS-plus borehammer ONEFHPX-0, som er en kraftfuld borehammer, der er ideel til boreopgaver i beton og murværk. Borehammeren har en slagkraft på 5,0 joule ved lave vibrationer på 6,9 m/s², hvilket gør den velegnet til både lette og tunge boreopgaver. Modellen er en del af Milwaukees ONE-KEY™-system, som giver dig mulighed for at tilpasse borehammerens indstillinger og holde øje med dens præstation via en smartphone-app. Dette gør det muligt at optimere borehammerens ydeevne og øge effektiviteten i dit arbejde.

I vores udvalg finder du også Milwaukee Mejselhammer K 500 ST SDS-MAX, som ligeledes er en kraftfuld mejselhammer med en slagenergi 7,5 joule med, hvilket gør den ideel til tungere mejslingsopgaver i beton og murværk. Desuden er mejselhammeren udstyret med et justerbart mejselvinkel-system, som gør det muligt at justere mejselvinklen og dermed gøre arbejdet mere effektivt.
 

Har du elværktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: Reparation af elværktøj

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af bore- eller mejselhammer eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en mail til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.

 

Få din borehammer fra Milwaukee lige til døren hos Dorch & Danola

Når du køber en borehammer fra Milwaukee hos Dorch & Danola, sørger vi selvfølgelig for hurtig levering lige til døren. Vi leverer gennem GLS, og du kan selv vælge, hvorvidt du vil have leveret til døren, eller om der skal leveres til nærmeste pakkeshop.

Husk også, at udover borehammere har vi også en masse værktøj fra det amerikanske kvalitetsbrand Milwaukee. I vores store udvalg kan du således også finde en funktionel Milwaukee skruemaskineMilwaukee vinkelsliber eller Milwaukee slagnøgleVi har over 25.000 forskellige produkter her på siden, så der er en god chance for, at vi har, hvad du leder efter.

Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.