Slagnøgler fra Milwaukee

12 vare(r)

pr. side

Slagnøgler 

En slagnøgle kaldes også for en møtrikspænder og er til effektiv montering af fastsiddende boltforbindelser f.eks. hjulmøtrikker. Slagnøglen har kraftige drejningsmomenter og omdrejningstal, hvilket betyder at de fleste slagnøgler kan anvnedes til almindelig og mere avancerede opgaver, som du normalvis vil bruge en slagnøgle til. Slagnøglen findes i flere forskellige størrelser. De fleste modeller er typisk udstyret med samme firkentede fæste som dit topnøglesæt, mens andre modeller har hexfæste, som passer til en slagbits. 

Slagnøgler fra Milwaukee

Milwaukee slagnøgler til lave priser. Her på siden finder du et kæmpe udvalg af kvalitetsværktøj til tilbudspriser. Slagnøglerne du ser her på siden er alle Milwaukees design og lever alle op til en ekstremt høj standard for kvalitet og effekt. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af slagnøgler eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til info@dorchdanola.dk. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Læs mere
Læs mindre