Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Excenterslibere fra Milwaukee

Excentersliber

En excentersliber er en handy og alsidig maskine, der kan anvendes til mange forskellige slibeopgaver. Excentersliberen kaldes også for rystepudserens storebror. Maskinens cirkulære bevægelser opnår et fint resultat på både store og mindre overflader også ved polering. Excentersliberen er alternativet til en rystepudser og anbefaldes til store og grove opgaver. Det er kornstørrelsen på slibepapiret, der afgør, hvor groft du sliber. Med en lille kornstørrelse sliber du grovere. 

Excentersliber fra Milwaukee

Milwaukees excenterslibere er udstyret med Milwaukees avancerede teknologi, der sørger for at du altid får en sikker og effektiv arbejdsgang. Her på siden finder du et stort udvalg af de bedste excenterslibere fra Milwaukee til lave priser. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af slibemaskiner eller har du andre spørgsmål om værktøj. er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.

 Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee skruemaskineMilwaukee vinkelsliber og Milwaukee rundsav.