Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Gipsskruemaskiner, Milwaukee

Her kan du købe gipsskruemaskiner fra Milwaukee til gode priser. Milwaukees skruemaskiner til gips ligger i toppen i sin klasse, og det store udvalg sikrer at du kan finde lige præcis den maskine der dækker dine behov. Designet til hårdt og vedvarende arbejde og med den professionelle håndværker i tankerne. 

For eksempel kan du købe gipsskruemaskinen DWSE 4000 Q her. Den har en smart og robust metalgearkasse så du får præcis placering af lejer og gear. Koblingen er støjsvag og har snapfunktion. Værktøjet her er også udstyret med et dybdeanslag med “klik”-funktion for at garantere dig en nem på- og afmontering. Ergonomisk design og softgreb gør det nemt og behageligt at arbejde med denne gipsskruemaskine, selv i lang tid af gangen.

Du kan læse meget mere om levering, priser, produkter, lagerstatus, forsendelse, tilbehør og meget mere ved at klikke på det produkt du er interesseret i. Her hos Dorch og Danola går vi op i at give dig en god oplevelse når du handler værktøj - så hvis der er noget du mangler eller hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 66 15 50 40 eller på e-mail [email protected]

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee skruemaskineMilwaukee vinkelsliber og Milwaukee slagnøgle.