Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
HEX- og skruetrækkere fra Milwaukee

Hex- og skruetrækkere fra Milwaukee i alle størrelser og mål. Du kan blandt andet købe den stærke Milwaukee VDE SW6 X125 skruetrækker lige her til en lav pris. Denne skruetrækker er VDA-teste til 10.000 V og garanteret til 1000 V. Den er lavet af premium kvalitetsstål med molybdæn og vanadium, hvilket gør skruetrækkeren ekstremt holdbar og fleksibel. Spidsen er CNC-smedet for at give den optimale præcision og pasform. Spidsen er belagt med sort-fosfat, hvilket sikrer et godt greb og rustbeskyttelse. Grebet er soft-greb sådan at du kan bruge værktøjet i længere perioder, hvor det forbliver behageligt at holde på. Hele designet er lavet med fokus på et optimalt greb og maksimal kraftoverførsel. Værktøjet har en slank front for at gøre det lettere at arbejde med små dele i f.eks. fin-elektronik og andet. Der er lasergraveret en størrelses-markering sådan at værktøjet altid er let at identificere. Denne skruetrækker glider ikke i hånden lige man hvor på skruetrækkeren man holder. 

Læs mere om de individuelle varer ved at klikke på produktet du er interesseret i. Så kan du læse mere om priser, levering, tilbehør, forsendelse og meget mere. Hvis du har nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 66 15 50 40 eller på e-mail [email protected].

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee boremaskineMilwaukee vinkelsliber og Milwaukee slagnøgle.