Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Knive & knivblade fra Milwaukee

Her finder du et kæmpe udvalg af kvalitets knive og knivblade fra Milwaukee. Du kan købe knivblade til arbejdsknive i mange former; trapez, med krog, bræk-af, og mere. Du kan også købe sikkerhedsknive, universalknive, foldeknive og meget mere - altsammen til lave priser og med hurtig levering. Du kan blandt andet købe en sikkerhedskniv med tilbagetræknings-mekanisme, så kniven trækkes ind når du drejer på knappen. Den har også to indstillinger for knivbladet, der gør det muligt for dig at kontrollere skæredybden ved brug. Håndtaget er designet med integreret opbevaringsplads til knivblade; du kan opbevare helt op til 5 knivblade inde i håndtaget på kniven. Knivbladene kan skiftes hurtigt og nemt. Lås med gevind gør det muligt hurtigt at justere på knivbladet. Heavy Duty metalkonstruktion betyder forøget holdbarhed og lang levetid. Denne kniv eliminerer også behovet for at finde et andet værktøj at bruge ved afisolering af ledninger - den klarer ledninger på helt op til 5 mm². Inden for knivblade sælger vi kvalitets knivblade med micro karbid metal aflejringer for en optimal og lang levetid. Skærevinklen er optimeret sådan at bladene er ekstra skarpe, så du kan få perfekte skære-resultater hver gang. Opbevaringsboksen gør at knivbladene er godt beskyttet og altid nemme at få fat i. Bræk-af knivene har metallås for øget holdbarhed og levetid. Med smart hætte med bræk-af funktion til knivbladene, og et gummibelagt greb for sikker håndtering. 

Læs mere på de individuelle produkter om priser, levering, tilbehør, forsendelse, lagerstatus og meget mere. Hvis du har nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 66 15 50 40 eller på e-mail [email protected].

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee boremaskineMilwaukee vinkelsliber og Milwaukee rundsav.