Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Ring-gaffelnøgler fra Milwaukee

Her ser du et stort udvalg af ring- og gaffelnøgler fra Milwaukee til lave priser. Du kan købe gaffelnøglesæt, fastnøglesæt og ringskraldenøglesæt, alt sammen i mange forskellige størrelser og med mange forskellige antal dele. Nøglerne har MAX BITE greb der reducerer afgratning og slitage på boltene markant, og grebene er afrundet og behagelige at holde på. De har tydelige labels så du altid kan finde rundt i dine ring- gaffelnøgler og identificere dem hurtigt. Du kan købe sæt hvor der følger optimale muligheder for opbevaring med, som f.eks. sættet med 7 stk. hvor de kommer med et smarte børehåndtag, eller 15 stk. i en bakke for let opbevaring i et værktøjsskab eller lignende. De er lavet af forkromet stål, så deres levetid og holdbarhed ligger i toppen inden for branchen. 

Hvis du vil vide mere om levering, priser, forsendelse, tilbehør, lagerstatus eller andet, kan du klikke på det produkt du er interesseret i for at læse mere om varen. Du kan også kontakte os på e-mail [email protected] eller på tlf. 66 15 50 40 - vores fagfolk står klar til at hjælpe dig, og besvare alle dine spørgsmål.

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee boremaskineMilwaukee vinkelsliber og Milwaukee slagnøgle.