Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Sakse & Tænger fra Milwaukee

Milwaukees sakse har skærekanter med micro karbid metal aflejringer for optimal holdbarhed og meget længere levetid end f.eks. rustfrit stål. Skærene er forkromede og rustbehandlede, og hele saksen er konstrueret i metal med store håndtag dækket i et behageligt materiale for en bekvem arbejdsgang for dig som bruger. De troværdige tilspændingsbolte sikrer præcise skæringer hver eneste gang. Bladet er udstyret med lineal-mærker så du kan klippe præcist, og så du kan måle og klippe på samme tid. Saksen er vinklet og har et savtakket skær. Det betyder at du får ekstra holdbarhed og et fantastisk greb på værktøjet når du bruger det. Håndtagets vinkel på 60° gør at din hånd er oven over materialet under klipning. 

De Milwaukee pladesakse du finder her på siden er designet ergonomisk med plads til tommel- og pegefinger så du kan arbejde med maksimal komfort og minimal anstrengelse. De er designet til let og hurtigt at klippe gennem plademetal med høj brugersikkerhed. Skærene er savtakkede, så det er forhindret at der er risiko for at værktøjet glider under klipning. De er designet med udveksling for høj klippekraft, så du kan arbejde med værktøjet i lang tid uden at blive anstrengt og træt i hænderne. Med indbygget fjedre der åbner kæberne automatisk, så du kan arbejde hurtigt, effektivt og uden anstrengelse. Skærene er forkromede og rust-behandlede for endnu længere holdbarhed og levetid. De er fremstillet af smedet legeringsstål med krom for at holde værktøjerne robuste og i topkvalitet i lang, lang tid. Du kan også købe en ekstra lang pladesaks til lige, lange snit.

Klik på det produkt du er interesseret i for at læse mere om levering, priser, forsendelse, lagerstatus, tilbehør og meget mere. Ellers kan du kontakte os på e-mail [email protected] eller på tlf. 66 15 50 40 hvis du har nogle spørgsmål.

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee boremaskineMilwaukee vinkelsliber og Milwaukee rundsav.