Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Save, Håndværktøj fra Milwaukee

Milwaukee save til lave tilbudspriser. Her på siden finder du et udvalg af skæreværktøj fra Milwaukee. Du kan købe PVC save, nedstrygere, håndsave, foldbare håndsave, gipsstiksave og mere. PVC saven har et håndtag i metal for lang holdbarhed, og klingen kan skiftes nemt og uden brug af værktøj. Håndtaget er et soft greb håndtage for maksimal komfort. Designet er kompakt og ergonomisk. Nedstrygern kan også få skiftet klinge hurtigt og uden brug af værktøj. Designet er også kompakt, så du kan komme til på trange steder. Klingen er justerbar i længden så du får mulighed for let dyksavning. Håndsavens klinge er foldbar for sikker og let opbevaring, og den passer med alle Sawzall klinger. 

Disse værktøjer og meget mere kan du købe lige her. Klik på varen du er interesseret i for at læse mere om funktioner, egenskaber, tekniske data, priser, levering, lagerstatus, tilbehør eller andet. Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf. 66 15 50 40 eller på e-mail [email protected].

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee boremaskineMilwaukee vinkelsliber og Milwaukee slagnøgle.