Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Skiftenøgler fra Milwaukee

Her kan du købe rørtange, skiftenøgler og hanenøgler fra Milwaukee. Udvalget er stort og priserne er små. Rørtængerne fås både i stål og aluminium, og kæben har overbid for at give et bedre greb. Rulleskruen er forstærket for højere effekt og længere levetid. Håndtaget er ergonomisk så du kan arbejde med værktøjet i lang tid ad gangen uden at blive anstrengt. Kæberne er hærdet for bedre greb på arbejdsemnet, og for længere holdbarhed. Smart hul i håndtaget for nem transport. Skiftenøglerne kommer med ekstremt solide justeringsskruer med høje tryktolerancer. De er belagt med krom, så du får den bedste rustbeskyttelse og dermed ekstra lang levetid på dit værktøj. Hoveddesignet er slankt så du også kan arbejde på trange arbejdsområder. De præcist placerede kæber giver et stabilt greb om arbejdsemnet, og samtidig minimerer de skader på materialet. De er udstyret med præcise, permantente laseringraveringer af inch og mm markeringer. Sådan kan du altid justere skiftenøglen til at passe perfekt til dine behov.

Hvis du vil vide mere om priser, tilbehør, levering, forsendelse, lagerstatus eller andet, eller hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 66 15 50 40 eller på e-mail [email protected].

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee boremaskineMilwaukee vinkelsliber og Milwaukee slagnøgle.