Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Høvle fra Milwaukee

Høvle

Akku høvlen er et allround værktøj, der både kan rette træ af, så træet bliver glat og plant. og som giver mulighed for at høvle falser i lister. Med en akku høvl kan du nemt og hurtigt udføre træopgaver og opnår præcision til et perfekt snedkerarbejde. Akku høvlen har en længere køre- og levetid smt TCT klinger. Klingerne er med til at skabe en flot overfladfinish. Med en akku høvl er det ikke afhængig af stikkontakt i nærheden, men kan arbejde frit på dit arbejdssted. 

Høvle fra Milwaukee

Høvle fra Milwaukee. Her på siden finder du et godt udvalg af kvalitets høvle fra Milwaukee. Alt Milwaukees værktøj og tilbehør leverer høj kvalitet og lang levetid hver eneste gang. Hvis du vil have et flot finish og et gennemført look på alle dine arbejdsopgaver, er du kommet til det rigtige sted. Her sælger vi nemlig Milwaukees høvle til lave priser.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af akku høvle eller har du andre spørgsmål om værktøj. er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee skruemaskineMilwaukee vinkelsliber og Milwaukee rundsav.