Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Kap-/geringssave fra Milwaukee

Kap-/Geringssave

Kap-/geringssaven er et uundværligt stykke værktøj, der har flere funktioner. Den kapper hurtigt reglar, brædder og stolper over i perfekte lige snit og i gering. Kap-/geringssaven kan både skære i store og små emner og den kan kappe træ over i vinkelret snit. De fleste kap-/geringssave leveres med udtræk og herved giver det mulighed for at saven kan tage en stor snitbredde, som oftest kan stilles i gering op til 47 grader.

Kap-/Geringssave fra Milwaukee

Milwaukees udvalg af kap-/geringssave dækker over en masse produkter der er optimeret til at dække alle dine behov. Her finder du et stort udvalg til lave priser, så du kan købe lige præcis den kap- geringssav du skal bruge. Vores store udvalg dækker over mange slags save, så tag et kig - vi har nok det, du leder efter.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af kap/-geringssave eller har du andre spørgsmål om værktøj. er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee boremaskineMilwaukee vinkelsliber og Milwaukee rundsav.