Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Rørskærere fra Milwaukee

Her finder du et bredt udvalg af rørskærere fra Milwaukee. Høj kvalitet og altid gode resultater er nogle af de kvaliteter Milwaukees værktøj kan give dig. Optimer din arbejdsgang og din arbejdsoplevelse med værktøj fra Milwaukee. Et eksempel på en af disse optimerede og effektive rørskærere fra Milwaukee er den kompakte M12 kobber rørskærer C12 PC. Denne rørskærer er udstyret med den kraftige Milwaukee motor med 500 omdrejninger i minuttet, der skærer et 12 mm kobberrør over på mindre end 3 sekunder. Derudover er maskinen udstyret med REDLINK elektronisk overbelastningsbeskyttelse fra Milwaukee, der beskytter både værktøj og batteri mod overbelastning - dette giver værktøjet den bedste holdbarhed og længste levetid i sin klasse. Med automatisk låsemekanisme, der gør at du kan skære kobberrør med en afstand helt ned til 37 mm mellem væg og rør. Få en nem og effektiv arbejdsgang med den smarte funktion, at skæreåbningen automatisk tilpasser sig til størrelsen på røret. Fronten er isoleret, så du undgår rust og korrosion fra varmen der opstår ved skæring. Med et behageligt softgreb der er smalt og ergonomisk. Lang batterilevetid og optimal driftstid på værktøjet er sikret takket være Milwaukees smarte individuelle celleovervågnings-system. Rørskæreren er udstyret med en smart strømindikator og LED-lys der sikrer at du altid har optimale arbejdsforhold. Passer med alle Milwaukee M12 batterier.

Hvis der er noget du mangler eller noget du ikke kan finde her på siden, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 66 15 50 40 eller på e-mail [email protected] - vores fagfolk står klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee boremaskineMilwaukee vinkelsliber og Milwaukee rundsav.