Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Slagboremaskiner fra Milwaukee

Slagboremaskiner

Slagboremaskinen er en videreudvikling af den traditionelle boremaskine og anvendes typisk til metal og træ. Den har en slagfunktion, hvilket betyder, at den kan bore i endnu hårdere materialer som f.eks. mursten og beton. Slagboremaskinen er et alsidigt og praktisk stykke værktøj og med slagfunktionen slået fra, er den også ideel til at bore i metal og keramiske fliser. 

Slagboremaskiner fra Milwaukee

Milwaukees slagboremaskiner er i samme høje kvalitet som Milwaukee er blevet så kendt for. Kompakte og kraftige - disse maskiner er en velkommen tilføjelse til ethvert værksted og enhver byggeplads. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af slagboremaskiner eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee boremaskineMilwaukee vinkelsliber og Milwaukee slagnøgle.