Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Slagskruemaskiner fra Milwaukee

Slagskruemaskinen

Slagskruemaskinen er vores foretrukne valg, når der skal skrues terrassebrædder på eller monteres en dørkarm. Den er nemlig både stærkere, hurtigere og sundere end en almindelig skruemaskine. Slagskruemaskinen er en mindre udgave af slagnøglen og med hex-fæste, er den mange gange stærkere og mere skånsomme at arbejde med end deres forgængere. For mens der med en almindelig skruemaskine skal lægges mange kræfter i, når den krævende karmskrue skrues i, så kan slagskruemaskinen uden problemer holdes med bare to fingre. Selvom drejningsmomentet er tre gange så højt, giver den et mindre vrid i armen og skulderen – og det mærkes tydeligt, hvis du skal skrue 800 skruer i den nye terrasse.

Slagskruemaskiner fra Milwaukee

Her finder du vores store udvalg af slagskruemaskiner fra Milwaukee. Alle disse maskiner leverer kraft og effekt i topklasse, og er nogle af de bedste værktøjer i branchen. Vores store udvalg gør, at vi helt sikkert har den slagskruemaskine du leder efter lige her. Klik på varen du er interesseret i for at læse mere om priser, tilbehør, levering, forsendelse, tekniske data og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af slagskruemaskiner eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee boremaskineMilwaukee vinkelsliber og Milwaukee slagnøgle.