Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Støvsugere fra Milwaukee

Milwaukee støvsugere

En støvsuger kan du ikke undvære, stort set lige meget hvilken type håndværk du udfører. Det er super vigtigt at efterlade en arbejdsplads pæn, rengjort, så den virker indbydende for kunden. Med en industristøvsuger kan du holde et renligt værksted eller orden på byggepladser og opnå et bedre indeklima. Industristøvsugeren kan opsuge alt det din almindelig husholdningsstøvsuger ikke kan klare.

Støvsugere fra Milwaukee

Milwaukee støvsugere findes her på siden hvor du finder et stort udvalg af nogle af de bedste støvsugere i branchen. Vi forhandler Milwaukee våd-/tørstøvsugere, hammerstøvsugere, håndstøvsugere og mere, så dit behov for støvsugere bliver dækket. 

Vi hos Dorch og Danola bestræber os altid for at have de bedste varer på lager, samt opfølge med den bedste service. Dette gælder specielt også indenfor støvsugere samt vores diverse univers af produkter.  

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af industristøvsugere eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee boremaskineMilwaukee plæneklipper og Milwaukee sømpistol.