Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Rubio Monocoat Vedligeholdelse

Vedligeholdelse af træoverflader med et stort udvalg af effektive produkter

Træ er et smukt materiale, der kan bringe meget hygge og natur ind i hjemmet. Men træ er også et skrøbeligt materiale, hvor pletter nemt opstår, og der hurtigt kommer grimme mærker. Derfor er det vigtigt, at du behandler overfladen og efterfølgende vedligeholder den flotte overflade. Har du allerede givet din træoverflade et beskyttende lag med Rubio Monocoats smarte olie Plus 2C, der beskytter efter kun ét lag? Så er du allerede godt på vej til at sikre en flot træoverflade i mange år frem.

Selvom olien er yderst effektiv, er det altid godt at vedligeholde din overfladebeskyttelse for at vedligeholde det gode resultat. Og der er mange måder at gøre det på. Hvad end du skal have bugt med grimme pletter fra syre, vand eller fedtpletter eller gerne blot vil styrke den eksisterende træolie, har Rubio Monocoat et stort udvalg af effektive og smarte produkter til at vedligeholde træoverflader.

 

Universal Maintenance Oil gør det nemt at vedligeholde en flot overflade

Har du allerede givet din træoverflade et lag Oil Plus 2C fra Rubio Monocoat? Så er du godt dækket ind, når det kommer til træbeskyttelse. Men selv de bedste olier holder ikke for evigt. Det smarte ved Rubio Monocoats olie er dog, at du kan nøjes med at vedligeholde den ind i mellem. Det kan du gøre med deres produkt Universal Maintenance Oil. Olien til vedligeholdelse kan bruges på alle olierede overflader. Har du først opdaget de mange fordele ved Rubio Monocoats olier nu? Så frygt ej, du kan stadig forkæle din træoverflade med en god, vedligeholdende olie, der holder.

Begynder din træoverflade at vise tegn på slid fra mange gode stunder rundt om bordet med familien? Så er det tid til at give overfladen en vedligeholdende olie. Olien giver næring til træet, giver det et glansfuldt udseende og gør overfladen mere vandafvisende. Olien beskytter selv de træoverflader, der er meget udsat for slid.

 

Tannin Remover til stridige syre- og vandpletter

Kender du det? Du har købt et nyt, flot træbord og familien samles gang på gang om bordet til et hyggeligt måltid mad. Men hov, hvad er det? Grimme ringe og pletter, der er svære at få bugt med. En ting, som træ for eksempel reagerer på, er syre og vand. Det er nogle væsker, der er svære at undgå, men som desværre giver ærgerlige pletter. Her kommer Rubio Monocoats Tannin Remover ind i billedet. Har dig og dine gæster nydt en øl eller en Coca-Cola? Ja, så kan du risikere grimme ringe på bordet. Heldigvis er Tannin Remover klar til at hjælpe. Den kommer i en smart sprøjteflaske eller fin lille beholder, så den er klar til brug, når behovet opstår.

Tannin Remover kan bruges på både ubehandlede, olierede og voksbehandlede overflader. Du skal blot sprøjte Tannin Remover på pletten, lade den virke nogle minutter og fjerne både væsken og den grimme plet. Nemmere bliver det ikke.

 

Rubio Monocoat Grease Remover til de stride fedtpletter

Der er mange ting, som træ kan reagere på, der kan give grimme pletter og afmærkninger på træets overflade. Har du en træbordplade ved siden af dit komfur? Så har du sikkert allerede kæmpet med stridige fedtpletter på træet, der bare ikke vil gå af. Skulle uheldet være ude, er der heldigvis hjælp at hente med Rubio Monocoats Grease Remover. Den er nemlig effektiv overfor fedtpletter fra blandt andet olivenolie, fritureolie og andre olier, der giver ærgerlige pletter på træoverflader. Den fungerer også til at fjerne hælemærker i gulvet.

Grease Remover er nem at bruge. Den kommer i en sprayflaske, så den er klar til at blive brugt, så snart uheldet er ude. Du skal blot sprøjte den på pletten så hurtigt som muligt. Grease Removeren sørger for, at pletten ikke trænger ned i overfladen. Du kan nu nemt tørre både Grease Removeren og pletten af efter den korte virkningstid.

 

Sæbe til grundig rens af træoverflader

Har du forkælet din træoverflade med en lækker beskyttende olie i en flot farve? Så er det vigtigt, at du vedligeholder den flotte overflade. Men pas på! Vil du sikre, at den flotte flade bevares, skal du vælge nogle produkter, der er lavet til at bevare træets behandlede overflade og lade den beskyttende olie gøre sit arbejde. Derfor skal du vælge Rubio Monocoats sæbe, der er designet netop til at rengøre behandlede overflader. Sæben fjerner alt skids og fedt på overfladen uden at efterlade en hinde. Den bevarer det matte, naturlige look på træet.