Facebook Pixel

Rubio Monocoat universal plejeolie er et vedligeholdelsesprodukt til genopfriskning af træ, der er behandlet med Rubio Monocoat olie, samt til forbedring af overflader, der er behandlet med anden olie.

Rubio Monocoat universal plejeolie Pure - 500 ml.

Rubio Monocoat universal plejeolie er et vedligeholdelsesprodukt til genopfriskning af træ, der er behandlet med Rubio Monocoat olie, samt til forbedring af overflader, der er behandlet med anden olie.

Varenummer (SKU): RMC-126427
Fjernlager
436,00 kr. 348,80 kr.
Antal:
Beskrivelse

Rubio Monocoat universal plejeolie - En unik vedligeholdelsesolie
Universal plejeolie fra Rubio Monocoat er et plejeprodukt til vedligeholdelse eller opfriske dit træ efter det er blevet overfladebehandlet med Rubio Monocoat olie, samt til forbedring af overflader, der er grundbehandlet med anden olie. Olien her giver træet næring, giver det et flot og mere fyldigt udseende (satinglans) overflade og gør træet mere modstandsdygtigheden overfor væsker.

Denne plejeolie til vedligeholdelse bruges når træets overflade begynder at vise tegn på slid, og når farven på træet begynder at falme.

Produktoplysninger
∙ Universal anvendelse.
∙ Specielt velegnet til ‘stærkt befærdede’ områder.
∙ Nem at påføre.
∙ Naturligt udseende
· Miljøvenlig: 0 % VOC! 

Hvad gør Rubio Monocoat universal plejeolie så unik?
Universel brug
Rubio Monocoat universal plejeolie kan  bruges  til  at  pleje  oliebehandlede  overflader.  Denne  plejeolie  kan  også  bruges  til  at  behandle  lakerede  overflader, hvor der begynder at opstå mikrorevner.

Ekstra beskyttelse
Rubio Monocoat universal plejeolie plejer  ikke  kun  overfladen,  men  forbedrer  også dens vandresistens. Dette gør olien ekstremt velegnet til områder med megen trafik, der kræver ekstra beskyttelse, såsom overflader på offentlige steder, kontorer, restauranter, hoteller osv.

Tilføjer glans
Til dem, som foretrækker en smule glans, giver Rubio Monocoat universal plejeolie den behandlede overflade en silkemat glans.

BEMÆRK:
Vedligeholdelse med Rubio Monocoat Oil Plus 2C i dens originale farve skal foretages, når den behandlede overflade begynder at være for slidt, eller hvis farven skal repareres.

Tekniske egenskaber - Rubio Monocoat universal vedligeholdelsesolie
∙ Fysisk tilstand ved 20 °C: væske
· Farve: Neutral
· Flammepunkt: >99 °C
∙ Densitet: 0,93 - 1,43 g/cm3
∙ VOC-indhold: 0 g/l
∙ Forbrug 500 ml. = ± 75-100 m2

Opbevaring
Produktet kan opbevares i op til 12 måneder. Opbevares tørt i den originale emballage ved en temperatur på 5-25 °C.
Produktet er følsomt over for frost. Opbevares og transporteres frostfrit.

Sikkerhedsanvisning:
Brugt klude/pads skal udblødes i vand, inden bortskaffelse. På grund af mulig risiko for selvantændelse af ikke-hærdet linolie.


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter
Varenummer: RMC-126427

Rubio Monocoat universal plejeolie Pure - 500 ml.

436.00 DKK

Anbefalede produkter