Scheppach Pladevibrator HP1900S

Scheppach Pladevibrator HP1900S - 5904616903

Scheppach
Nyhed
Varenummer:
5904616903

Ikke på lager

Inkl. moms: 4.449,00 DKK Ekskl. moms: 3.559,20 DKK
Beskrivelse
Detaljer

HP1900S er en robust og let pladevibrator og det perfekte valg til alt arbejde omkring huset, terrassen eller andre anlægsarbejder.

  • Bundplade af stål med stor brudstyrke med afrundede kanter
  • Selvrensende plade
  • Pladestørrelse: 530 x 350 mm
  • Komprimeringstryk: 17000 N
  • Høj fremløbshastighed på 25 m/min – for større produktivitet
  • Inkl. transportstel med påmonterede hjul – for nem tranport
  • Inkl. gummimåtte til brolægningsarbejde Komprimeringsdybde 30 cm 5,6 HK / Vægt 57 kg

Bemærk - Brugsanvisning findes ikke på Dansk til maskinen, medmindre der er oplyst andet. Der medfølger normalt en brugsanvisning eller manual på følgende sprog: Engelsk, Tysk.
Vi kan desværre ikke garantere at der medfølger en trykt manual/brugervejledning i produktkassen, men oftest er den at finde på producentens webside.

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.
Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten, skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning, der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen, skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
Leveringsmetode DSV Palle gods 30-500 Kg. DKK 425,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.
Stregkode
*5904616903*